Välj kartsajt: restauranger

Kvarnen i Hyssna

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. KRAV-märkt kafé i en unik miljö, inrett i en kvarn med anor från 1700-talet. Här i Surtans dalgång mitt i radbyn Melltorp hittar man Melltorp såg och Qvarn. En industrihistorisk miljö bevarad för eftervärlden, intill ett vattenfall. Här har kvarn- och sågverksamhet förekommit under århundraden. Rätterna tillagade från grunden, på ekologiska och närproducerade råvaror efter årstid. I bagarstugan bakas allt, där är mjölet ekologiskt och kravodlat. I kaféet serveras allt från mackor, bullar, muffins och bärpajer till smarriga jordgubbsbakelser och kladdiga chokladbakverk. Moccatårta finns på helgerna. En avstressande miljö där kvalitet och hållbarhet är högsta prioritet.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Melltorpsvägen 3, 51168 Hyssna
Tel: 0320-38023
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Fin miljö. Härligt att äta bredvid forsen!
    God mat men för små portioner.
    Slut på potatis så det blev klyftpotatis som ej var färdigstekt och motsvarande ca en potatis i mängd, vilket är i minsta laget (Ca sex klyftor). Mycket lax däremot.
    Köket stänger 15.45 vilket inte framgår på hemsidan och vill man äta dagens kanske man bör boka för det var slut runt tre när vi kom.

    0 0 2016-08-14 kl. 18:49
  • Betyg: 4Mycket trevligt ställe för en lunch, även om kaféverksamheten är större. Vi åt goda färsbiffar med tillbehör i en trevlig kvarnmiljö.

    0 0 2012-09-03 kl. 11:31

De som går hit besöker även:

   Lödöse pizzeria
Lödöse
   Pizzaboden
Åhus
   Restaurang Shang...
Partille
   Dorado Pizza, Ke...
Göteborg