Välj kartsajt: restauranger

Café Soir

3.1 i snittbetyg (6)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Ett pizza- och kebabställe i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Hammarby allé 101, 12064 Stockholm
Tel: 08-6420770
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Prisvärt och trevlig snabbmatställe, mycket trevlig personal men hade varit ännu roligare om de vågade ha lite mer libanesisk mat och varför ansöker de inte om vinrättigheter med det strategiska läget, slinker ofta in där framför de andra kebabställerna för att personalen är trevlig.

    0 0 2012-10-25 kl. 11:13
  • Betyg: 2En typisk snabbmatsgrill i aningen finare men tråkiga lokaler. Personalen talade i privat telefonsamtal samtidigt som man tog beställningen och var allmänt ointresserad. Kycklingtallriken hade inte alls gott kött fullt med fettslamsor medan shish-spetten av lamm var aningen bättre men långt i från vad man förväntar sig då man äter på en libanesisk restaurang. Tillbehören på tallriken var av typisk snabbmats-ställe: lite isbergssallad och nån tomatskiva jalapeno. Ont i magen några timmar efter lunchen. Kommer inte äta här igen...

    0 0 2012-10-24 kl. 14:44