Välj kartsajt: restauranger

Restaurang Engelen

3.0 i snittbetyg (19)

Sedan 1969 har Restaurang Engelen funnits likt en oas i Gamla Stan, en folkkär restaurang i hjärtat av Stockholm där god service och utsökt mat är nyckelorden. Lokalen består av en hemtrevlig och stor våning där varje matsal är präglad av en personlig stil, och en trappa ner finner ni ett välbevarat källarvalv med anor från 1400-talet. På Engelen får ni möjligheten att uppleva välkända traditionella rätter i en stilfull tappning. För att få en unik kombination av mat, livemusik, och även klubb för den danssugne, är Engelen ett utmärkt val.

Adress: Kornhamnstorg 59 B, 11127 Stockholm
Tel: 08-50556000
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5Åååå Engelen! Vi gick dit då det var ombyggnadsrea på all mat och dryck. Sen dess är vi fast. Oxfilen är magisk, fick Amaronevin till priset at Rippasso för de inte hade den. Så serviceminded personal! Bad om annat än potatis, fick både rotfrukter och en sidesallad. Avslutningsvis fick vi en hel skål med choklad, som vi lixom FICK. Personalen var trevliga och tillmötesgående. Så här nöjd är jag sällan efter ett restaurangbesök! Tänk vad det gör mkt att göra oss gäster nöjda. Vinnare!

    2 1 2015-02-16 kl. 22:51
  • Betyg: 5Hade den bästa kvällen på väldigt väldigt länge. Jag var Restaurang Engelen åt och drack gott hela kvällen för att sedan kolla på The Animals som spelade i deras källare Kolingen. Det må vara en av de bästa spelningarna jag varit på. Jag kommer absolut komma tillbaka om det är något mer roligt band som är värt att besöka. Maten och personalen var förövrigt väldigt bra under middagen vilket förgyllde den delen av kvällen. Rekomenderar starkt att ni går in www.engelen.se och kollar deras spelschema. Kanske är det ett band i just din smak som spelar snart.

    2 2 2013-04-23 kl. 08:53
  • Betyg: 5Great Service (once we were finally shown to our booked table after declining their kind offer to relieve us of our jackets and some cash), really outstanding food (all six dishes we ordered were very good) and an interesting atmosphere (in a cosy rabbit-warren sort of way.) We will take visitors to Stockholm there in future!

    0 1 2012-03-03 kl. 21:08
  • Betyg: 5Vi älskar Engelen, varje gång vi är i Stockhom äter vi där. Min man tar plankstek och jag hittar alltid en vegetarisk meny. Maten är hur god som helst, personalen är jättetrevlig, lokalen är mysig.

    0 0 2010-03-06 kl. 11:16
  • Betyg: 4Ville ut och ta en öl och äta lite god mat. Vi bestämde oss för att ta oss Engelen vilket vi alla var fantastiskt nöjda med. Det var standard priser och maten och ölen god. Jag kommer absolut ge Engelen ett återbesök. Jag tyckte även personalen var professionella. De hade god uppsikt över besökarna och vi fick snabb och bra hjälp. Hoppas jag lyckats uppmuntra fler att besöka denna underskattade restaurang som ligger i Gamla Stans fina Gator.

    1 1 2013-04-23 kl. 08:02
  • Betyg: 4Jag Måste säga att det var god mat och bra service. KOmmer definitivt gå dit och äta igen. Gillade restaurangen skarpt.

    1 0 2013-04-22 kl. 14:11
  • Betyg: 4Åt under helgen en väldigt god middag på restaurang Engelen. tyckte både maten och personel var som förväntad. Alltså bra. Jag kommer definitivt gå dit igen och kanske till och med ta en företags middag där vid något tillfälle. En bra restaurang som är värd att besökas.

    0 0 2013-04-22 kl. 12:17
  • Betyg: 4Åt en god planka med rejält glas vin, gillar stället som håller bra klass och har trevlig personal. Många rätter på menyn som jag gärna vill komma tillbaka och äta.

    0 1 2012-06-25 kl. 17:46
  • Betyg: 3Provade brunch här och blev väl inte jätteimponerad, men det ska sägas i jämförelse med ett flertal andra ställen som Clarion Sign (Aquavit Grill & Raw Bar). Priset skiljer absolut så man får ta det i beaktning.

    Jag och mitt sällskap var där vid öppning och då var allt fräscht och fint. Känner inte igen beskrivningarna nedan på de som har gett en enda stjärna, men återigen - det beror ju helt på vad man jämför med och vad man väljer att betala.

    Vad jag håller med om är att det är synd att ingen dricka ingår. Vi köpte varsin kaffe och te och fick två små glas, totalt 50 kr. DYRT!
    Känns lite som julbord  fast ändå inte.

    0 0 2012-06-25 kl. 19:46
  • Betyg: 3Åt brunch. Ok mat, Mer kall mat och mindre varm mat, men sammantaget inte så stort utbud. Trevlig men stressad personal och långsam service. Kunde inte få juice eftersom deras bartender försovit och han har nycken till förrådet... så förklarade personalen. Försov? det var nästan kl 13. Bara en nyckel till förrådet? Tar personal nyckeln till förrådet hem? Vad kan man säga... Vi fick istället kaffe och fick notan för kaffe för TRE trots att vi var två. Ingår kaffe inte i brunch? Det var nog snabb kaffe och inte gott men orkade inte prata med personalen så bara betalade för kaffe för tre...

    0 1 2012-04-15 kl. 15:02

De som går hit besöker även:

   Patricia
1010 meter bort
   Golden Hits
1506 meter bort
   M,S Vindhem
127 meter bort
   Huvudsta Krog
Solna
   Kellys bar
911 meter bort
   Grekiska Kolgril...
Johanneshov