Välj kartsajt: restauranger

Skottarn Pub & Restaurang

2.6 i "vägt snittbetyg" (3)

I en gammal sillfabrik ligger sedan tjugotalet år tillbaka Skottarn, restaurang och pub. En traditionell sommarkrog med viss verksamhet året runt. På södra hamnplan, med uteservering mot hamnen i Gullholmen. Scen med musikarrangemang på sommaren. Möjlighet till övernattning.

Detta ställe kan även recenseras på Pizzakartan.
Adress: Hamnen Gullholmen, 47414 Gullholmen
Tel: 0304-57560
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Köpte deras räkmacka under en varm dag. Räkorna skulle vara handskalade. Dom hade ingen god smak och dom serverades med majonäs lagt på en tunn bit bröd. Mängden räkor var inte imponerande och därmed blev jag inte mätt. Återkommer gärna ofta till Gullholmen men väljer en annan restaurang. Dyrt!Vy över hamnen i Gullholmen

    0 0 2013-07-22 kl. 18:47
  • Betyg: 2Hmm, bra potential men man lyckas inte, bbq-ribsen är kokta, penslade men inte grillade! Personalen sliter men får inte fram drycken i tid till maten. Dyrt och ganska låg standard, mängder av felstavningar i alla menyer och på hemsidorna- är detta seriöst?

    0 0 2011-07-21 kl. 19:59
  • Betyg: 3Skärgårdskrog. Förvisso inte billigt men också en matglad seglare blir rejält mätt med dessa portioner. Menyn liknar mer innerstads-kvarterskrogen i från Göteborg än en krog i kustbandet. Mycket kött. Men självklart också fisk och skaldjur. Å pizza minsann. Sommartid serveras också musik och sång på den lilla scenen. Trevligt ställe!Varierat musikaliskt utbud  från trubadur via jazz till brunnssextett.

    0 2 2010-02-10 kl. 12:19

De som går hit besöker även:

   Pizzeria Villagio
Göteborg
   Petersons krog
Käringön
   Mondo Tapas och ...
Stockholm
   Orangeriet Bar o...
Stockholm
   Pizza Provencale...
Göteborg
   Thai House Wok K...
Stockholm