Välj kartsajt: restauranger

Norrqvarn Hotell och Konferens

3.2 i "vägt snittbetyg" (4)

Norrqvarn Hotell och Konferens i Lyrestad finns vid Göta Kanal, Sveriges tredje mest välbesökta turistattraktion. Byggnaden hyste tidigare en kvarn med 100-åriga anor och det har blivit en fin miljö för restaurangen. Förutom hotell finns även vandrarhem och man kan också hyra en Stubbe med flera bäddar för en natt. I anslutning finns Barnens Minikanal, Göta Kanal uppbyggt i miniatyr.

Adress: , Norrkvarns Slussområde, 54893 Lyrestad
Tel: 460501-50770
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3God mat (framförallt salladsbuffen), men inte tillräckligt bra för att motivera det höga priset. Trevlig personal. Miljön och omgivningen är förstås toppen och det drar upp betyget ett snäpp. (Recensionen gäller för lunchen)

  0 0 2015-07-28 kl. 19:21
 • Betyg: 4En stark 4a för restaurangdelen!!
  Vi åt både middag och frukost. Personalen är ung, men hjälpsam och trevlig. Väldig bra läge, främst en varm sommardag. Men inomhus sitter man fint året runt.
  Frukosten var riktig bra, fantastiska råvaror, mycket ekologisk.
  Bra mat till rimliga priser.
  Med tanke på så många tveksamma ställen vid Götakanalen är det verkligen en pärla och värt en omväg.

  0 0 2015-07-10 kl. 08:36
 • Betyg: 4Trevlig personal och bra mat. Rekommenderas om man äter tilsammans med barn ( för barnmenyn och minikanalen). Utmärkt påsk- och morsdagsbuffé.

  0 0 2013-06-14 kl. 23:16
 • Betyg: 2Jag har besökt Norrqvarn vid ett par tillfällen i år och konstaterat att både maten och servicen är ojämn. Jag tycker att de borde kunna göra något så enkelt som dillstuvad potatis, som serverades till en gravad lax och hovmästarsås. Nu var potatisen mest en sörja med klimpar (har den varit fryst?) Senaste gången var vi ett sällskap på fem personer, fyra beställde nötkött och en (jag) valde den gravade laxen. De övriga fyra fick köttet efter en 15-20 minuter, men laxen dök inte upp förrän alla andra ätit upp sin mat. Serveringen på bryggan får ena guldstjärnan.Guldstjärna för serveringen på bryggan. Huvudbyggnaden var tidigare en kvarn. Den stuvade potatisen var ingen höjdare

  0 0 2011-07-04 kl. 10:18