Välj kartsajt: restauranger

Holy Monkey

2.3 i snittbetyg (37)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Lunchrestaurang som främst serverar olika sorters dumplings men även har ett fåtal andra varmrätter. Endast öppet för lunch.

Adress: Nybrogatan 51, 11440 Stockholm
Tel: 08-2020099
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Mycket trevligt bemötande, medioker mat, dyrt.

    Som föregående recensent sa så smakade alla fyllningarna likadant - det var svårt att avgöra vilken sorts dumpling jag hade bitit i. Vad man tycker om dippsåserna är nog högst personligt, själv gillade jag mangosåsen bättre än hoisin chili. ;-) Nudelsoppan som serverades som tillbehör smakade mest salt.

    Man kan äta på plats eller ta take-away - det senare är absolut att rekommendera för lokalen är trång och varm och fuktig.

    Gå dit om du vill ha en annorlunda lunch någon gång ibland, men mer än så duger stället inte till.

    1 0 2011-11-29 kl. 18:44
  • Betyg: 2Jag älskar dumplings, men knytena som man får ur ett värmeskåp här är tragiskt tråkiga. Alla fyra fyllningarna smakar ungefär likadant och såserna varierar mellan helt ok (chili & hoisin) till vidrigt (sötsliskig mango). Tillbehören är även de en trist historia; märkligt currysmakande nudelsoppa och något som ska föreställa kimchisallad men mest påminner om kål marinerad i ketchup.

    En väldigt stor besvikelse och väldigt ovärt priset.

    0 0 2011-11-16 kl. 13:18