Escalier
Escalier är en del av Stureplansgruppens nya restaurangsatsning belägen rulltrappan upp över ljusgården i Sturegallerian, mitt på Östermalm. Escalier förmedlar en känsla som sammanför god mat och dryck med puls i både musik och spontanitet. Den dansante gourmanden ska få sin fulla upplevelse! En gedigen vinlista med ett vinotek med 40 vin på glas i från 5-15 cl sätter prägeln i samklang med menyn som är traditionellt Franskinspirerad. Färska skaldjur, charcuteriedel och ostdisk gör att man enkelt kan smita upp för ett glas champage och ostron eller fylla kvällen med en smakfull middag som tillfredställer även den kräsne - en sommelier finns alltid på plats för dig som vill ha speciell guidning i dryck.
Adress:
Sturegallerian över ljusgården,
11483
Stockholm
Tel:
851942272
De som går hit besöker även:
Andra restauranger i närheten:
- Taverna Brillo
- Sturehof
- Ekstedt
- East Restaurang
- Sturecompagniet
- Sturepassagen
- Hell´s Kitchen
- Le Café - Sturegallerian
- Subway Stureplan
- Sturehof Oktagonen Stureg...
- Curman restaurang
- Obaren
- Utecompagniet
- Anglais Sviten 101
- Sandys
- The Lab
- Spy Bar
- Restaurang Jamies Italian
- Restaurang Savini
- Humlan Bar & Restaurang
Betyg: 2Ok mat men extremt dålig service! Undvik stället om du kan, det finns betydligt bättre ställen i närheten.
0 0 2015-11-27 kl. 21:37Betyg: 3Maten är vid ett besök helt fantastisk och nästa gång riktigt dålig. Svajigt men mysigt ställe!
0 0 2014-02-26 kl. 22:58Betyg: 5Min stammispärla!
1 0 2014-01-29 kl. 00:49Jätteglad mat, trevlig inredning , mysigt ,luftigt & flera rum för olika aktiviteter. Kanonsköna soffor framför härlig brasa där vi brukar sitta med god champagne.
Betyg: 1Vi beställde 2 rätter á 5 personer (>2000kr totalt) för takeaway. På telefon bekräftades att det skulle ta ca 20 min. När vi kommer dit och ska hämta maten, informeras vi nonchalant av bartendern att det ´kommer ta 20-25 min till´. När vi påpekar tidsbekräftelsen på telefon får vi det irriterade svaret ´Ja jag vet men vi gör ju faktiskt så gott vi kan.´
0 0 2012-02-23 kl. 19:25Att göra så gott man kan är i min mening en hygienfaktor i allt arbete, vilket inom restaurangbranschen brukar betyda åtminstone ett försök till god service. Upplevelsen får en att undra hur övriga gäster brukar behandlas.