Välj kartsajt: restauranger

Lasse Lucidor

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Restaurang JT är en klassisk restaurang belägen vid Järntoget i Gamla stan i Stockholm. I matsalen, där glastaket från 1898 fortfarande finns kvar, möts du av en miljö från det förrförra sekelskiftet. På menyn finns ett stort utbud av fisk och kött samt svensk husmanskost. Vinlistan är lång och fylld med viner från världen över. Dessertmenyn bjuder på klassiska rätter med originella inslag, exempelvis Cremé brulée med espressoglass och Violpannacotta med syltade päron & lakritsglass. Sommartid har JT en stor uteservering på Järntorget där de serverar svensk husmanskost eller mat från det internationella köket. JT´s bakficka är nyöppnad i genuint källarvarv med stor bar.

Adress: Järntorget 78, 11129 Stockholm
Tel: 8204420
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Mycket god och mättande bouillabaisse. Trevlig personal.

    0 0 2013-10-15 kl. 18:19
  • Betyg: 1Stället var väldigt trevligt placerat på Järntorget
    I Gamla Stan. Kyparen log och visade oss ett bord
    Vi tyckte det var trevligt, men när vi suttit och väntat i 20 minuter på menyn så gav vi upp. Vi lämnade stället och vi är övertygade om att ingen märkte något. Har man så många bord att man inte hinner servera alla har man missat något väsentligt. Vi kommer aldrig återkomma och råder andra att hålla dig därifrån.

    0 0 2013-09-07 kl. 19:10
  • Betyg: 4Väldigt fin miljö och supertrevlig personal. Förrätten vilket var toast skagen var väldigt god men kanske lite ovanligt dyr. Varmrätten vilket var hummersoppa var sådär. Kändes lite väl mäktig och man blev helt slut efter den soppan. Hade kunnat varit lite mindre fet också.

    0 0 2013-08-24 kl. 18:42
  • Betyg: 5Var där för en veckan sen med min fru en vanlig Onsdagskväll. Stället gav ett intryck av att vara mysigt redan när man tittade in. Blev väl bemöta och placerad vid ett bord vid fönstret. Då min fru är gluten allergiker så frågade vi om det fanns sånt bröd till förrätten. Inga problem sa dom och löste det igenom att springa ut på stan och köpa det-:) Behöver jag säga nåt mer eller.. Fantastisk god mat med ett riktigt gott vin till det gjorde det till en underbar kväll för oss två. Visst det är kanske inte är det billigaste stället men det är det värt ibland..
    -S-

    0 0 2013-04-08 kl. 17:23
  • Betyg: 4Jättegod mat, duktig personal, bra bemötande, och mysigt läge!
    Hit kommer jag att återvända fler gånger!

    0 0 2013-03-22 kl. 10:22

De som går hit besöker även:

   Ardbeg Embassy
64 meter bort
   Bakfickan Djuret
332 meter bort
   Rajdoot
1471 meter bort
   Jappi Drottningg...
1864 meter bort
   Trattoria Romana
223 meter bort
   St:a Clara Bierh...
236 meter bort