Norda Bar och Grill
Öppnade i januari 2012. Norda Bar och Grill ligger i Hotell Clarion Post som i sin tur ligger i det gamla posthuset i centrala Göteborg. Halv special goes New York och Lobster roll goes Götet. Här möter de lokala råvarorna inspirationen och presentationen från andra sidan Atlanten. Ett möte mellan ölhall och ballroom, mellan världsvan elegans och välkomnande hemkänsla. Här är korven alltid lika viktig som hummern, den lunchande mamman lika viktig som representationsgänget. Avsmakningsmenyer, champagne och imponerande vinlista är självklarheter, inte säljargument. Hit kommer gästerna ofta, av olika anledningar och i olika sällskap. Kvalitet och öppenhet är ledorden.
Adress:
Drottningtorget 10, Clarion Hotel Post,
41103
Göteborg
Tel:
031-619000
Andra restauranger i närheten:
- VRÅ
- Amanda Boman Res...
- S,S Marieholm
- M,S Götapetter
- O´Learys Göteborg Central
- Mrshou
- Caffé Ritazza
- Frank´s
- Pullmans Byggbar
- Brännö Värdshus och Pensi...
- Open New Doors Gothenburg
- Folk
- Café Bommen
- Kåge Baren
- Barken Viking
- Restaurang Kajutan
- Kök och Bar i Göteborg
- Bolåsa Värdshus
- Salt & Sill Göteborg
- Café och Bistro Le Croiss...
Betyg: 2Ej prisvärt , beställ ej hamburgarna de var inte ok , mysigt hotell men kass mat tyvärr
0 1 2014-10-24 kl. 20:01Betyg: 4Har bara hunnit med en middag här. Det är ju fullbokat jämnt, men vi lyckades till slut. Maten var bra och min hanger steak var perfekt. Efterrätterna också bra. Portionerna inte stora men priserna helt ok. Stort ställe, högt i tak och levande musik. Behöver dock fler ggr innan betyg 5 delas ut.
1 0 2013-04-25 kl. 22:37Betyg: 3Jag har ätit lunch på Norda Bar och grill några gånger under året, rekommenderas. Kvällsserveringen är ojämn och för det priser dem har så tycker jag de borde se till att allt fungerar från personal till maten de serverar. Menyn har blivit smalnat av rejält sedan de öppnade och personalen hinner inte med och det märks då väntetiden blir längre och längre... ibland syns inte någon personal till alls... bra med tålamod inför besök.
1 0 2012-10-24 kl. 14:31Betyg: 4Gott! Förrätt - utmärkt med mycket goda smaker. Tog själv älgcarpaccio som tillsammans med lagom mängd västerbottenost verkligen smälte i munnen. Följdes upp av en mycket saftig och mör porter steak, för att avsluta med en bricka småkakor och smakrika praliner. UTMÄRKT!
0 0 2012-09-23 kl. 18:23Snabb och trevlig service som imponerade med en hög ambitionsnivå hos den unga personalen.
Riktigt bra och kompetent vinlista, dessvärre sämre på ölsidan där varken porter eller stout visade sig. Vore perfekt om de tog in en kombination av öl från Nögne (NO) och Ocean (SE).
Avslut om förrätten... salladen, STOR. Övriga, små!
Betyg: 2Maten är i allmänhhet rätt god och prisvärd. Undvik den grillade kycklingen som är ett virrvarr av ätbart och icke ätbart, dessutom tämligen smaklös. Servicen är kass rent ut sagt, rörigt, för mycket olika personer (11 olika personer under en kort middag säjer ju allt!!), långsamt, stressad personal, obligatorisk garderob som kostar pengar mm. Vårt bord var inte klart trots att vi kom en kvart efter bokad tid och då fick vi äran att spendera en stund i baren på egen bekostnad. Killen som servade oss mot slutet skall också ha en eloge då han gjorde sitt bästa för att få oss att trivas.
0 0 2012-03-15 kl. 10:36Betyg: 2Restaurangen är nu inne på sin tredje vecka och visst borde man kommit längre? Konceptet känns ogenomtänkt vilket inte minst märks på personalen som tappar saker då tallrikar osv. inte passar de smala borden, serveringsbord faller osv. Långsam service!
0 0 2012-02-13 kl. 09:51Ca. 30% av rätterna som presenteras på hemsidan finns inte att beställa under inkörningsfasen!
Vi hade ett antal äldre personer med oss i sällskapet, att det då enbart finns mjuka soffor eller barstolar att sitta i är inte ett plus. Såg och hörde många klaga på detta.
Som tur är är maten bra! Åt Entrecote á 675:- vilket var en fröjd!!!
Betyg: 4Öppningskväll och det märks, för visst brister det lite i rutinerna. Den annars helt underbart goda grillade köttbiten var kall och espresson kom in en kvart före desserten. Miljön är fantastisk, mycket prylar och gobelänger, men det fungerar ändå. Högt i tak och med utsikt över hotellobbyn. God mat rakt igenom, vänlig personal och Marcus Samuelsson kom t o m ut i restauranglokalen. Han tog i hand, hälsade och presenterade sig.
0 0 2012-01-28 kl. 17:04När allt är intrimmat finns det förutsättningar för ett högre betyg.