Välj kartsajt: restauranger

Emma Grön Krog och Café

4.0 i "vägt snittbetyg" (1)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Ligger vid en vägkorsning några kilometer söder om Merlänna på väg 55.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Byringe, 64591 Strängnäs
Tel: 0732544300
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Misstankarna börjar när menyn innehåller inte mindre än nio olika dagens rätt. Vi beställer varsin ekologisk dillkött med potatis.
    Snyggt upplagd på en gigantisk och vacker tallrik. Tre potatisar av storlek mindre köttbulle, ett par matskedar gryta med några små köttbitar.
    Köttet smakar i grunden gott men någon har verkligen tappat saltkaret i grytan. När vi framför detta får vi till svar att detta ska vidarebefodras till köket.
    Rätt sura och fortfarande hungriga beställer vi varsin kaka och dricker kaffe istället.

    Ät hemma och ta ett glas vin här i kvällsolen istället.

    0 2 2013-03-02 kl. 15:38
  • Betyg: 2Vacker byggnad med känsla av både fjällstuga och Dalabod med gräs på taket och rustikt trähus från förr - fast i modern tappning. Men här stannar min förtjusning för stället. Det verkar vara en barnfamilj som äger stället och låter de små springa runt i restaurangen som om det vore deras eget vardagsrum. Tyvärr inte på det charmiga sättet utan tyvärr rätt störande. Föräldrarna bryr sig inte särskilt mycket om gästerna som sitter och väntar på att få beställa. När maten väl kommer in smakar det helt ok.
    Opersonligt, trögt och man känner sig som man kommer och stör i familjens privata rum.

    0 2 2013-01-28 kl. 10:33
  • Betyg: 5Emma Grön öppnade nyligen och är ett mycket trevligt ställe som håller hög klass. Stället är lite litet, det kan bli trångt ibland. Mat och kaffe smakar mycket bra. Väl värt ett besök om du har vägarna förbi.
    Hemsida: http://www.emmagron.se/

    3 3 2012-05-10 kl. 15:36