Välj kartsajt: restauranger

Pavaldsgårds Café

4.3 i "vägt snittbetyg" (2 röster)

Gårdscafè i en av Gotlands vackraste miljöer. Här kan du avnjuta fika i trädgården, men även inne i några av flyglarna. Erbjuder hembakade läckerheter, såsom vit kladdkaka,rabarberpaj, saffranspannkaka, chokladkolapaj, pecannötspaj med mera. För den hungrige finns smörgåsar, till exempel Pavaldsmackan, med rökt lammkött (från gården), pepparrotscreme och hallonvinägrett.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Pavalds Lärbro, 62453 Gotland
Tel: 0498-272378
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Ett mycket härligt och genuint ställe med närhet till natur. Åt lunch här och började med en Pavaldsmacka med rökt lammkött (från gården), pepparrotscreme och hallonvinägrett. Avslutade med kaffe samt Gotlandsklassikern saffranspannkaka med salmbärssylt. Mycket prisvärt ställe med hög kvalitet och bra känsla. För dom små barnen finns även möjlighet att se små kaniner och kycklingar. Saffranspannkaka

    0 0 2013-08-17 kl. 10:17
  • Betyg: 5Efter att ha irrad runt på vägarna utan frukost hittade vi en kafeskylt vid vägen mot Lärbro och oj vilket ställe som vi till slut hittade fram till. Efter en nybakt ostmacka gick vi loss på kakor och tårtor som fanns i överflöd. Pecannöttårtan och den vita chokladkakan var något av det bästa i kakväg vi ätit. Toppenpersonal och en mycket vacker miljö.

    0 0 2013-07-16 kl. 19:36