Välj kartsajt: restauranger

Signalfabriken

2.4 i "vägt snittbetyg" (3)

Story Hotels ´in-house´ restaurang i Sundbybergs nya område Signalfabriken. Pub och restaurang i rustik fabriksstil

Adress: Sundbybergstorg 1, Story Hotel, 17267 Sundbyberg
Tel: 08-55809500
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Vi var nöjda med vårt första besök, jättegod mat och bra service... Men dagens besök var katastrof.
    Jag beställde entrecote och den luktade surströmming! Servitören bad om ursäkt och ordnade en ny köttbit. Problemet var att den också luktade surt!! Dom tyckte att kött kan lukta så, det är inte farligt att äta. Det är samma sak som när man öppnar en förpackning med kykling, det kan lukta lite illa sa servitören. Jag behövde i alla fall inte betala för min mat... Det var ju väldigt vänligt av dem!! VIDRIGT!!!! Kommer aldrig äta där igen!

    0 0 2014-11-22 kl. 19:27
  • Betyg: 4Riktigt trevligt ställe med mycket bra mat. Kanske lte dyrt för att vara i sumpan. Mer stockholmspriser. Bra utbud av öl och snyggt inrett ställe. Trångt tidigt dock.

    0 1 2014-01-10 kl. 18:19
  • Betyg: 2Var här med sambon en kväll, restaurangen inte öppen men baren erbjöd pub-mat. Sambon fick sin mat men min hade glömts bort. Inte ens ett försök till komp. eller ursäkt. Servitrisen hade tydligen inte fattat att när vi två stod bredvid varandra och beställde två rätter att det verkligen var två rätter. Det var så pass dyrt att jag inte ens reflekterade över att jag bara betalade för öl och en rätt. Ny personal som inte vet hur kassan fungerar, dåligt ölutbud och dyra priser för pub mat som inte var speciellt god. Hit går sambon och jag bara tre ggr, den första, enda och sista gången.

    3 3 2013-10-16 kl. 15:40

De som går hit besöker även:

   Restaurang Torget
Haninge
   Tulegården
Stockholm
   Gaudi
Stockholm
   Kungshallens Piz...
Stockholm
   Brasseriett Lilj...
Stockholm
   Wong Kee
Stockholm