Välj kartsajt: restauranger

The Public

2.4 i "vägt snittbetyg" (4)

En rustik restaurang som tagit tillvara på miljön i den gamla signalfabriken. Maten är en klassisk pub-meny där det även serveras pizza. Utöver restaurangen finns dels en liten bistro men även en stor lounge-del för långa diskussioner i någon av soffgrupperna.

Adress: Esplanaden 10, 17267 Sundbyberg
Tel: 08-50926610
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Lunchmenyerna låter alltid spännande, men det som man får på tallriken motsvarar inte förväntningarna. Tråkig mat, stökig miljö.

    0 0 2016-09-19 kl. 11:04
  • Betyg: 2Två för maten, fem för lokalen som är underbar. Synd att maten inte matchar inredningen. Public är en slafskrog, överprissatt. Laxplankan var inte rolig alls, och det jag ätit senare minns jag inte ens, ointressant mat. Alltid fullt, man måste boka i tid, vilket gör att förväntningarna ökar. Hög ljudvolym. Sänk priserna, gör en riktigt röjig krog, eller behåll och satsa på kvalitén…? Förr eller senare sviker gästerna. Man vill inte betala för mat som inte håller vad den lovar.

    0 0 2015-08-13 kl. 21:58
  • Betyg: 1Åt oxfilépasta, riktigt usel. Oxfilén var den sämsta jag smakat om det nu var Oxfilé. Kantareller med en märklig bi smak, dom som gick att tugga igenom och till det pasta som var ihop kokad i klumpar! På det en otrevlig bartender och servitris! Trevlig lokal men det då allt!

    0 0 2014-03-09 kl. 13:38
  • Betyg: 3En fantastisk miljö som får 5 stjärnor. Mycket folk varje kväll. Tyvärr har inte maten (trots relativt-höga priser) levt upp till det förväntade. Köttbiten som beställdes blodig var nästan well-done. Smaklös tunn köttbit med ´sibylla´-pommes - inte ok. Sambons fiskbit var ok men väldigt snålt tilltagen (även för en liten tjej) och enligt henna tämligen smaklös.

    The public har en så fantastisk lokal att jag gärna provar en gång till men då hoppas jag att köket är bättre ihoptrimmat med högre kvalite än vad jag får på kvartersslusken för halva priset. 2.5 stjärnor för maten.

    0 0 2014-02-26 kl. 21:44