Välj kartsajt: restauranger

Relais de La Gare

3.5 i "vägt snittbetyg" (3)

En klassisk fransk bistro med familjär känsla och den franska stoltheten och enkelheten som ryggrad. En hommage till ett ställe med en lång dessert lista och en kort meny.

Adress: Vasagatan 38, 11120 Stockholm
Tel: 0856620900
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Bra restaurang i lugn miljö och där det går att tala med varandra utan att dränkas i hög musik. Vi prövade ryggbiffen och den var mycket välsmakande, precis som vinet. Servicen var oklanderlig och jag går gärna tillbaka.

    0 0 2016-07-09 kl. 14:06
  • Betyg: 1Liten köttbit med pommes och bernaisås plus lite sallad.159 kr. Man kan få kyckling eller fisk istället för kött. Det var allt man kunde välja till middag där en lördagkväll. Fem bord var upptagna men fick vänta på att beställa trots tre serveringspersonal.Fick säga till efter en kvart att vi ville beställa. Nonchalant service.Det gick dock snabbare när vi skulle betala...Men lokalen är mysig och lugn musik i bakgrunden.Kommer inte tillbaka.

    0 0 2014-03-29 kl. 19:47
  • Betyg: 5Mmmm För några dagar sen var jag på resturang La Gare på Vasagatan.
    En mysig fransk bistro i hjärtat av stockholm. Bra service och mysig stämmning för att inte tala om den fantastiska ryggbiffen jag blev serverad.
    Jag som kött älskare tycker om konceptet av 1 rätt . God fransk öl
    samtidigt som man hör fransk musik i bakgrunden, nu vart det ju inte särskilt varmt ute när jag va där men jag kommer defenitivt gå dit på sommaren
    för att få till baka den där Paris känslan i magen

    1 0 2014-03-11 kl. 18:49