Välj kartsajt: restauranger

Kanalkrogen

3.0 i snittbetyg (27)

Detta är en restaurang som ligger vid Bergs slussar, bredvid Göta Kanal.

Adress: Loggvägen 2, Bergs slussar meny, 59077 Vreta Kloster
Tel: 013-60076
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Har varit många gånger under åren och ätit hos er men aldrig någonson fått så smaklös mat som den 19/7. Jag och min sambo åt lax och den smakade ingenting. T.o.m barnbarnet som åt kicken nuggets tyckte inte att det var gott. Vi var hungriga så vi åt upp maten förutom de brungröna ärtorna som låg på tallricken. Vi sade tiil servitrisen att maten inte var ok och vi får hoppas att hon framförde detta till ledningen. En riktig besvikelse var det.
    Personalen var mycket trevlig men kocken får skärpa sig. Kanalkrogen kommer jag inte att rekomendera. Borden var heller inte avtorkade.

    0 0 2013-07-20 kl. 09:34
  • Betyg: 3Trevlig personal, för höga priser, skaldjurspastan saknade finess (flera musslor som inte var öppna mm)

    0 1 2013-07-18 kl. 18:03
  • Betyg: 1Vi blev jättebesvikna på besöket.Sönder plast stol vid bord, det var tur att jag har inte har fallet .. Vi har med oss man som ska snart firar 90 år, man bara undrar vad kan hända om han fick det sönder stolen. Mat var utan att känslor till mat lagning: kött överkokt, sparris soppa var så dålig och salt så man bara undrar kan det laga . Det var början i June månader och ny sparris det finns att göra gott sparris soppa. Daniel,ring till någon mästerkock som kan dela med dig recept på soppor och kan lära dig laga restaurang mat ! Serveringspersonalen dålig .Dålig städning , barn ohygienisk…..

    0 0 2013-07-08 kl. 11:19
  • Betyg: 2Personalen gick inte ihjäl sig. När maten var serverad fick man själv gå till baren och köpa påfyllning. Wienerschnitzeln var liten men god. Den stekta potatisen var tillräcklig för att ge en mätt kattunge. Bra läge, synd på resten.

    0 0 2013-06-19 kl. 21:20
  • Betyg: 1Var inbjuden som gäst på Kanalkrogen av en 80 åring som valde denna plats att fira sin födelsedag på. Många saker ni behöver för att leva upp till förväntningar som man som gäst har.
    Duka bordet med dukar och blommor. Nu var det kalt och sämre cafèkänsla. Det var beställt en buffé men ändå stod menyerna framme där vi skulle sitta. Det tog evigheter innan någon kom och tog upp dryckesbeställning. Vi fick själva påminna flera gånger att det var saker som tog slut av maten. Ingen som kom och fyllde på glasen då de var tomma. Ni missade mycket merförsäljning där!

    2 0 2013-05-26 kl. 13:41
  • Betyg: 2Maten OK men inte mer. Serveringspersonalen dock riktigt dålig. Ointresserat mottagande, man fick fråga efter ketchup, fick inget bröd, måste själv gå och låna salt från ett annat bord, hanteringen av betalning tog jättelång tid då det tydligen var viktigare att duka borden där det inte satt gäster än att ta hand om gästerna som satt vid andra bord, tydligen hade man heller inte dedicerad servitör/servitris på respektive bord - vi fick, då vår kille efter maten serverades helt tappade intresse för oss, ´hoppa på´ de av hans kollegor som passerade förbi.

    1 1 2012-07-28 kl. 12:58
  • Betyg: 4Jättegod hamburgare och ännu godare potatisklyftor. Hyfsat dyrt men ändå värt priset tyckte vi. Toppen service. Mycket bra utbud av öl och de hade gott alkoholfritt vin. Fint läge för uteserveringen invid kanalen, lite tråkiga möbler bara. Tyvärr var det tillåtet att röka på uteserveringen, vilket drar ner helhetsintrycket något.

    1 3 2011-07-12 kl. 11:40

De som går hit besöker även:

   Fröken Jennys Re...
101 meter bort
   Wärdshuset Gamla...
Linköping
   ShinNori
Linköping
   The Horse and Ho...
Linköping
   Bellos Mat och D...
Linköping
   Restaurang och P...
Linköping