Välj kartsajt: restauranger

Vaxholm Chinarestaurang

3.5 i "vägt snittbetyg" (1)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Detta är en restaurang som ligger på Trädgårdsgatan 1 i Vaxholm.

Adress: Trädgårdsgatan 1, Vaxholm
Tel: 08-54130030
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Ett tip till Hans B och övriga som saknar Vaxholms China: Restaurangen har flyttat till Nacka och heter numera Grand Palace. Adressen är Finnbodavägen 4 och telefonnumret är 08-209814. Samma personal och samma goda mat. Trots att jag bor i Åkersberga åker jag dit ett par gånger i månaden för att minnas tiden i Vaxholm. Och maten är suverän. Stor mängd mat till bra pris. Enda nackdelen är att det är så långt från Åkersberga till Nacka och dessutom biltullar genom Stockholm.

    0 0 2021-11-14 kl. 07:32
  • Betyg: 5Överraskande bra. Minnen från denna slitna albeit ombonade restaurang lever kvar. Maten var riktigt bra, personalen väldigt vänlig och lät oss sitta kvar efter stängningsdags pga dåligt väder. Kötträtterna jag testade var fina, andra rekommenderade skaldjur & fisk. HGB

    0 0 2021-11-13 kl. 23:55
  • Betyg: 4En förvånandsvärt bra kinarestaurant en bit från hamnen i centrala Vaxholm. De skulle kunna kosta på sig ett större parasoll för att ge skugga varma sommardagar, men bortsett från det så är maten autentisk, prisvärd och mycket god. Rekommenderas varmt.

    2 0 2013-05-11 kl. 08:27

De som går hit besöker även:

   Talin´s Café
Täby
   Ibbes Pizzeria
Västerås
   Pont
Täby
   Operakällarens B...
Stockholm