Välj kartsajt: restauranger

Café Grassagården

3.2 i "vägt snittbetyg" (2)

Grassagården är en av få borgargårdar i Sverige som finns bevarad på sin ursprungsplats. Gårdens äldsta byggnad härstammar från tidigt 1600-tal. Familjen Grass drev under 1700-talet en krog på gården, därav namnet Grassagården. På Grassagården finns café året runt. Här kan du njuta av nybryggt kaffe med hembakat bröd eller äta lunch ute i den kringbyggda trädgården eller inne i stugan. Tar även emot bussällskap. Hjärtligt välkomna hälsar Magdalena och härliga tjejgänget.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Kvarngatan 2, 64530 Strängnäs
Tel: 0737448602
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Bästa fiket i Strängnäs!
  Måhända också dyrast, men allt är vällagat, hembakt och gott.
  Trevlig personal och perfekt ställe att gå till med barn.

  1 0 2014-08-08 kl. 19:34
 • Betyg: 2Själva konceptet låter väldigt bondromantiskt och mysigt med de fina röda stugorna med lågt i tak och vedeldade kaminer.
  I själva verket blev jag inte imponerad.
  För det första serverades det ingen Afternoon tea just denna söndag. Smörgåsarna vi i stället köpte och fick vänta länge på var inte prisvärda. Runt 90kr för en liten liten smörgås med visserligen fint upplagda grönsaker och räkor. Äggen var slut men fullpris ändå trots förfrågan. Smaklösa småkakor med betoning på små för 15kr styck. Personalen verkade bortkommen. Kaffet var konstant slut i kannorna och vi fick be om mjölk tre gånger.

  0 0 2011-08-30 kl. 11:12