Välj kartsajt: restauranger

Spetsen på Bonniers Konsthall

4.1 i "vägt snittbetyg" (4)

Spetsen erbjuder sina gäster modern och säsongsbetonad mat, inspirerad av det svenska köket. Köket serverar alltifrån lyxig bricklunch till afternoon tea, och har även ett brett utbud av kalla rätter, nybakat bröd och bakverk. I centrum står råvaror av hög kvalité och omsorg om hur rätterna presenteras. Rätterna serveras över disk av kockarna själva under ledning av köksmästare Martin Eriksson. Menyn byts ut varje vecka och bjuder dagligen på nya kött- och fiskrätter, ett stort bröd- och grönsaksbord samt efterrätter.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Torsgatan 19, 11390 Stockholm
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4En affärslunch på Spetsen var en bra idé. Det är fräscht och man fick då välja på två olika rätter (kött eller fisk). De lär ju ha fågel ibland också gissar jag.

  Till maten får man plocka till sig en massa gott från salladsbuffén med diverse såser etc. Plus för bubbelvatten på flaska som man själv tar med till bordet.

  Riktigt gott, mycket trevlig personal och avslappnad men ljus miljö. Rekommenderas!
  En smaksensation som inte bilden kan rättfärdiga. Gå dit och njut av maten!!

  0 0 2011-09-04 kl. 14:37
 • Betyg: 4Spetsen har ´förmysigat´ konsthallen, men också gjort att det känns mer som restaurang än café. Lunchen är bra - fräsch, vällagad, nyttig och trevlig kombo av upplagt kött eller fisk och sallads/grönsaksbuffé. Annars hatar jag buffé, men just med vackert upplagda fräscha grönsaker funkar det.

  0 0 2010-09-27 kl. 12:27
 • Betyg: 5Riktigt god, grönsaksrik mat som känns föredömligt fräsch. Trevlig och lugn miljö, även i lunchrusningen.

  0 0 2010-09-24 kl. 11:49
 • Betyg: 5Restaurangen på Bonniers konsthall har bytt namn och drivs i ny regi. Interiören har gjorts om och går i både svart och rött, med fler sittplatser än tidigare. (Kolla bilderna!) Menyn verkar ambitiös. Stabilt trådlöst internet, precis som tidigre.

  Bonniers Konsthall är på det hela taget en kul plats med många roliga happenings. När jag var där igår hamnade jag av misstag mitt i en riktigt spännande föreläsning. Precis så ska det vara på en kul konstmuséum.
  Bonniers Konsthall. Caféet på nedre plan. Menyn vecka 35. Lunch 110 kr. Mindre space - fler sittplatser. Röd inredning! Inne på Bonniers Konsthall-caféet.

  1 0 2010-09-03 kl. 07:51

De som går hit besöker även:

   Westermalms Sushi
976 meter bort
   Albert & Jacks
2324 meter bort
   Oljebaren
600 meter bort
   Restaurang Rabar...
746 meter bort
   Pubologi
2023 meter bort
   Steam
743 meter bort