Välj kartsajt: restauranger

Järnet Matsal och Bar

3.4 i snittbetyg (12)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Järnets Matsal och Bar har god husmanskost, både Skandinavisk och internationell. Till det kan man välja mellan över 40 olika ölsorter.

Adress: Österlånggatan 34, 11131 Stockholm
Tips! Testa den nya restaurang-appen WOLT, med hemkörning från bra restauranger i Stockholm. Klicka här och få 75 kr i rabatt på din första beställning »
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Vi åt här till lunch några dagar och var oerhört nöjda med maten. Servicen och tillmötesgåendet var märkbart positivt, särskilt när vi var några i sällskapet som hade lite många önskemål. De löste allt och priset var mycket bra. Hit går jag definitivt tillbaka till! Restaurangen ligger i närheten av Järntorget i Gamla stan.

    0 0 2010-10-06 kl. 18:42
  • Betyg: 4Maten är av medelkvalitet. Bra priser dock, speciellt vardagskvällar då dom ofta har en kvällens special för hundralappen. En dessert, -tre sorters choklad- är en höjdare.
    Det fina med detta stället är å andra sidan ÖLEN! Många sorter från lite här och där. Mysig atmosfär i baren och många locals.

    0 0 2010-01-28 kl. 22:03

De som går hit besöker även:

   Ardbeg Embassy
86 meter bort
   Bara Enkelt
1242 meter bort
   Westermalms Sushi
2624 meter bort
   Bara Ute
2434 meter bort
   Tabbouli Libanes...
2014 meter bort
   Medis kök & bar
855 meter bort