Välj kartsajt: restauranger

HOZE Restaurant

4.4 i snittbetyg (117)

Traditionell sushi på nordiskt fångad fisk och skaldjur till över 90% Endast servering i bar, på 7 platser. För mer information besök hemsida.

Detta ställe kan även recenseras på Sushikartan.
Adress: Stigbergsliden 17, 41463 Göteborg
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 2):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

 • Betyg: 5Jag brukar inte titta på prislappen men måste bara säga hur prisvärt det är hos Hoze. Ett kg jätteräka av denna storlek som fås här kostar ju 200kr per kg i en asien-butik, och då är det bara 6 räkor per kg. En räka kostar alltså 33kr. Detta rensar och kokar han själv och serverar som en av många bitar på sin moriawase-meny ´olika bitar av det som finns färskt för dagen´. Varje bit är värd sin lilla recension, men min skrivförmåga skulle inte räcka till för det :)
  Han serverar även tonfisk som är skivad på olika sätt, ser likadan ut, men känns olika i munnen när man äter dem. Helt fantastiskt.
  Kungsfisk dvärgbläckfisk

  34 24 2010-08-19 kl. 17:43
 • Betyg: 5Sushi av högsta kvalitet, mycket fina råvaror och de vet vad de gör. Superfina futomaki´s och nigiri, kocken valde själv vad han serverade.. vilket kanske inte passar alla. En upplevelse!

  Tyckte tyvärr att servicen var sämre, ´servitören´ verkade inte ha koll och fastän vi bokat bord så tog riset slut och vi kunde ej beställa mer. Jag förstår konceptet, men blev lite besviken på detta. Kanske lite väl lång väntetid, men maten var värd det! Maten väger dock upp betyget, nästa gång sitter vi gärna i ´baren´ och får lite mer valmöjlighet.

  http://sakuradesu.blogg.se/2011/february/hoze.html
  Himmelskt gott!

  18 18 2011-02-27 kl. 17:11
 • Betyg: 3Bokade restaurangbesök fler veckor innan efter köp via lets-deal för 395:- (totalvärde 800:- 2 personer) . Vi väljer bord och kocken kommer förbi med en kanna vatten frågar ej vad vi vill dricka . Efter lång väntan kommer en förrätt, inlagd makrill in. Väldigt god, men väldigt lite!

  Efter ytterligare väntan så kom en 10 bitars suhi in med stor variation. Vi gillade speciellt inläggningarna och svampen. Sushin har bra kvalité men efter funderande så kändes dom ordinära, dock i fin förpackning.

  Det blev ett anti-klimax! Kände oss hungriga efteråt. Dålig service. Dyrt! 395 kanske, 800 aldrig.
  Förrätten inlagd Makrill Bonus: Lax med ärtpesto Huvudrätt 10-bitars sushi

  28 31 2012-08-25 kl. 15:14
 • Betyg: 5Skitbra. Hoppas verkligen det funkar och går runt för det vore synd att inte ha möjlighet att gå hit och avnjuta den, på sätt och vis, bästa sushin i Sverige (sushikartans floskeligaste floskel! förutom när jag använder den).

  Göteborgare, gör avbön! Sluta lyft sunksushi till skyarna och ät här istället!

  19 12 2010-04-24 kl. 21:10
 • Betyg: 5Ljuvligt!
  Smakade för första gången HOZE sushi, en Valentine-variant med 10 fantastiskt goda bitar, omsorgsfullt tillverkade och serverade i en personlig och genomtänkt miljö.
  Ett minus (vilket inte är stort nog att dra ner betyget) var musiken som var allt annat än harmonisk pling-plong à la vattenfall, vilket borde varit fallet.
  Men: Mjau återkommer definitivt till HOZE för fler läckra upplevelser!
  Spinner ännu... ;-)

  15 13 2010-02-14 kl. 19:26
 • Betyg: 5Glöm alla andra sushiställen! Jag menar det, det är inte tomt prat. Bästa sushin någonsin. När man har ätit här så förstår man att de andra ställen inte ens borde få heta sushi. Många spännande fiskar. Första gången jag smakade icke tillagad torsk. Roligt! Jag är normalt tyvärr ganska skeptisk till rå fiskar eftersom de inte föll mig i smaken tidigare med undantag för lax, ål och makrill. Men här hos Hoze blev jag serverad allehanda spännande fiskar och det var bara att äta - men det var ju sanslöst GOTT! WOW! Och tonfisk? wow, glöm tonfisken hos andra!

  8 8 2010-10-29 kl. 20:35
 • Betyg: 5Att sitta i baren är det enda rätta! Jag har vart här ett antal ggr, då jag har Japanska föräldrar och vart i Japan ett flertal ggr är det inte lätt att hitta en sushibar i min smak i min hemstad Göteborg. Brukade gå till Bizen men det ligger för långt bort. Vart skeptisk mot paprikan, men den smakade himmelskt gott! Jag håller med om att väntetiden ibland kan vara lång, och kocken är oftast tillmötegående och ber om ursäkt, men inte märkt av någon lull och för lite fisk än..vad pratar du om le chef? Keep up the good work itamae HOZE!

  14 9 2010-02-24 kl. 23:29
 • Betyg: 2Näpp...
  Skrattretande dyrt i förhållande vad man får, absurt att Hoze är t.o.m dyrare än dom exklusivare sushibarer i andra länder och har ändå mage med att servera minimala bitar med obefintligt ris.

  Pretentiöst är också en bra beskrivning angående det här ställen.
  Ser oerhört fånigt ut med en liten klick av maten på enorma tallrikar , trodde verkligen efter alla år jag sett HOZE högst uppe på rankningen (som inte längre gör med det rätta) att HOZE skulle vara något utöver det vanliga men icke!
  Riktigt besviken efter det lilla maten jag fått i magen för det hutlösta priset!

  16 27 2014-04-14 kl. 08:08
 • Betyg: 5En upplevelse!
  Vi valde kockens val. Först kom förrätter in, en i taget. Vi fick dela på en tallrik, men det var bara mysigt. Många spännande smaker som jag inte testat förut.
  Sedan kom bitarna, som gjordes och serverades en och en vid disken samtidigt som kocken berättade om sushins ädla konst. Han pratade varmt om filmen ´Jiro dreams of sushi´. Av bitarna så var jag mindre nöjd med sillen, men jag gillar inte sill vanligtvis. Annars mycket bra, men med priset endast besök vid speciella tillfällen.
  Svårt att hitta. Först trodde vi att vi gått fel, för det var tomt och tyst. Endast kontant.

  15 7 2013-01-04 kl. 13:23
 • Betyg: 5Hoze serverar den bästa sushi jag ätit i Sverige med marginal. Det är inte billigt, men det är både fantasifullt och fantastiskt gott.

  Det märks att killen som håller stället är en eldsjäl när det gäller sushi. Det utsträcker sig inte till andra saker runtomkring, som t.ex. servering. Upplägget var på den strama sidan, och det tog tid innan maten kom på bordet. Å andra sidan fick vi engagerade förklaringar till alla bitar (bara två av våra 14 nigiris var av samma sort).

  Lokalen är mysig i avskalat, brutet vitt och svart. Vi tyckte inte att det var några problem med ljuset.

  13 20 2011-07-07 kl. 13:18

De som går hit besöker även:

   Dim Sum Restaurang
2832 meter bort
   Ipanema Restaurang
188 meter bort
   Café Husaren
1470 meter bort
   Pizzeria Peperoni
2990 meter bort
   Maharani Restaur...
961 meter bort
   I Love Pizza
3352 meter bort