Välj kartsajt: restauranger

Bakfickan Djuret

4.0 i "vägt snittbetyg" (1)

På Leijontornets bakficka, Djuret, serveras ett djur i taget av ekologiska och etiska skäl. Hela menyn består av det aktuella djurets olika styckningsdetaljer som tillagas kärleksfullt och serveras rustikt. Djuren byts ut ofta och därmed även hela menyn. Trångt och populärt.

Adress: Lilla Nygatan 5, 11128 Stockholm
Tel: 08-50640084
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5Rådjur stod på menyn och de levererade som vanligt väldigt bra. Vi var ett sällskap på 4 och samtliga var mycket nöjda.

    0 0 2014-11-03 kl. 15:09
  • Betyg: 5Var och åt på deras viltveckor, och det var ruskigt gott och prisvärt. Snyggt och elegant, men samtidigt robust och mättande. Något av en bedrift, och helt klart en stjärna i krog-Stockholm!

    0 0 2011-11-03 kl. 14:55
  • Betyg: 5Man väntar sig kanske enklare och robustare mat på detta ställe, men man möts i stället av rätter som är ytterst välkomponerade och välsmakande. Och om man tycker att man väntat lite väl länge på madeleine-kakorna till kaffet, beror det på att de står i ugnen.
    :-) Högsta betyg trots en hög prisnivå!

    0 0 2011-06-24 kl. 10:00
  • Betyg: 5Varit här fyra gånger - olika djur varje gång - men alltid lika överraskande/utmanande/lekfullt. Gott och prisvärt och proffsig och personlig service. Vi brukar sitta i baren, eftersom vi alltid glömt att boka bord. Gör det och gå dit och ät ett djur!

    0 1 2010-09-24 kl. 12:20
  • Betyg: 5Ett riktigt kul koncept att alla rätterna kommer från olika delar av djuret. Maten var delikat. Men det som gör detta till ett vinnande koncept är även den charmiga inredningen, den ganska unga och alerta personalen, och det spännande klientelet. Djuret är helt enkelt ett kul ställe att gå till.Före detta leijonbaren! Högt i tak  gammaldags inredning. Fina lampor!

    0 0 2010-09-22 kl. 07:14
  • Betyg: 5Jag har varit där två gånger nu (vildgris och di-lamm) och ser mycket fram emot veckan med anka/primörkyckling. Det är härligt att de försöker använda många och ibland lite ovanliga styckningsdelar. Maten jag fått har varit lagad med kärlek och hela personalen verkar involverade i det de gör. De ger en trevlig och varm service och jag känt mig väldigt välkommen. Tyvärr håller inte plånboken för att prova alla djur som kommer på besök eftersom de oftast bara stannar i två till tre veckor.

    0 0 2010-04-19 kl. 16:35
  • Betyg: 4Jätte god mat på spännande sätt, goda viner på glas. Deras köttbricka var sjukt prisvärd! Delade på en bricka sen en förrätt och halvvägs in i varmrätten sa det stopp. Var så otroligt mätt. Synd bara att våran servitör inte var så påläst, stog mest och stirrade ner i talriken när han skulle presentera maten. Sa samma saker flera gånger, glömde brödkorgen, glasen stog i fel ordning. Tog fel betalt för vinerna. Sen hörde man knappt vad han sa heller. Himla synd för maten och lokalen var underbar!

    1 0 2011-08-31 kl. 08:25
  • Betyg: 4Utmärkta råvaror, trevlig lokal, helt ok service. Dyrt men värt priset.

    0 0 2011-04-08 kl. 14:48
  • Betyg: 4Trevligt ställe med god mat. Synd bara att konceptet inte rimmar så bra med en fru som inte äter kött...

    1 0 2011-03-20 kl. 20:08
  • Betyg: 4Litet lugnt ställe med utmärkt service och goda viner.
    Läs hela recensionen på dan äter och dricker.
    http://blog.danlepp.se/#post123

    0 0 2010-11-02 kl. 12:18

De som går hit besöker även:

   Pubologi
45 meter bort
   Eriks Vinbar
591 meter bort
   Bistro Rigoletto
1307 meter bort
   Bistro Pastis
317 meter bort
   Brasserie Le Rouge
400 meter bort
   Zink Grill
1160 meter bort