Välj kartsajt: restauranger

Hotell och Gästgiveri Loftet

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Hotell och restaurang som ligger vid genomfartsgatan i Flen, utmed väg 55. Restaurangen har lunchservering med dagens rätt alla dagar.

Adress: Brogatan 5, 64234 Flen
Tel: 0157-12220
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Besök idag för lunch visar att TV-kocken i alla fall inte gjort det här till någon stjärnkrog. Sönderkokt potatis och en ganska menlös hokifilé i limesås ( vit sås med antydan till limesmak ) var nog trots allt bästa alternativet idag. Det gör ju ingen människa särkilt lycklig. Salladsbordet var ok. Den meny som erbjuds kvällstid skiljer sig inte från de vanliga typiska tråkiga vägkrogarna, tyvärr. Bättre vill vi se!
    Varför skulle den inte jämföras med andra restauranger?Nytt besök okt 2010: Ingen salladsbuffé och svaret var nej på frågan om grönsaker till maten!
    Blir bara sämre!
    Låt er inte luras av att det står gästgiveri

    0 0 2010-10-06 kl. 17:50
  • Betyg: 3Maten tog oss med (positiv) överraskning. Läget är ungefär så trist det kan vara. Lokalerna inte mycket att hänga i julgranen heller..
    Men maten var inte alls dum! Jag käkar LCHF och fick en massa goda stekta grönsaker istället för potatis. OBS vi åt inte lunchmenyn utan var där en annan tidpunkt med få kunder.

    0 0 2010-09-29 kl. 07:42
  • Betyg: 3Salladen var bra, men annars var det inte så mycket att hänga i julgranen. Men den här restaurangen ska jämföras inte med gourmetkrogar utan med andra vägrestauranter och då är det här ett hyfsat ställe faktiskt. Kanske något flottigt mat, men i övrigt ok för en vägrestaurant.

    0 0 2010-08-24 kl. 04:00