Välj kartsajt: restauranger

MACHO! Tex-mex

3.0 i "vägt snittbetyg" (1)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. MACHO! TEX-MEX serverar tex-mex på samma sätt som du äter den hemma. Menyn består av allt från tacos, burritos till quesadillas. Till alla huvudrätter väljer man mellan köttfärs, kyckling eller vegfärs. Givetvis kan du också få en latte eller en dessert.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Klarabergsgatan 29, 11121 Stockholm
Tel: 08-202870
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Återbesök på ett redan favorit-ställe. Lika bra som förut. God Mexicansk mat, trevligt med bord utomhus och även trevligt att kunna köpa en öl eller ett glas vin till sin mat. Läs hela recensionen i min blogg http:/

    0 0 2012-09-06 kl. 10:07
  • Betyg: 1Restaurangen kan tas som lite ´hajpad´ exteriört. Väl inne så blev jag dessvärre så illa bemött av kassören som ser ut att ha arbetat i elfte timmen som tillrättavisade mig och tyckte jag var uppkäftig, och menade på att det inte var hans fel att han missade två på varandra följande beställningar.
    Jag kunde därför inte förmå beställa mat utan fick hungrig gå vidare.Maten i sig kan därför inte betygsättas, men bemötandet får max en etta. Även om maten skulle vara väl godkänt, så solkas det ner med undermålig service.

    0 0 2012-03-20 kl. 18:41
  • Betyg: 1Bra service men opersonlig och tråkig miljö. Maten var trist och smaklöst. Tur att jag hade en rabattkupong så jag inte behövde betala fullt pris - då hade jag nog börjat gråta.

    0 0 2011-10-23 kl. 16:44
  • Betyg: 3Efter att ha svängt runt lite i San Francisco och ätit Burritos tills jag spyr ville jag självklart hitta bra burrittos här hemma också, vilket vanligtvis kan vara klurigt.
    Såg av någon anledning att Macho öppnat och gick dit häromdagen. Provade deras Texas Burrito och måste säga att jag är klart nöjd. Mycket väl godkänt. Kanske inte Kalifornien kvalitét, men väldigt nära!Personalen var trevlig, lättsam och effektiv trots att de nyligen haft strömavbrott med medföljande förvirring. Kommer utan tvekan äta deras burritos igen!

    2 0 2011-09-22 kl. 11:01
  • Betyg: 4Bra med en så flexibel meny och att allt går att göra vegetariskt. Kanske att man får lite lite mat, men det går alltid att köpa till någonting. Stel inredning, men bra personal och god mat! Ett nice snabbmatsställe helt enkelt!

    1 0 2011-03-02 kl. 14:42
  • Betyg: 5Jag blir lika glad varje gång som jag kommer till MACHO! Det är alltid trevlig service och maten håller fortfarande samma kvalitet som när de öppnade för snart 2 år sedan :) Keep up the good work!

    1 0 2011-02-14 kl. 11:19
  • Betyg: 5Riktigt bra snabbmat mitt i stan. Inte dyrare än donken och bättre råvaror får du leta efter i snabbmatsträsket. Ris, riktig köttfärs, bönor och andra färska ingredienser i burriton. Man blir rejält mätt och trevligt bemött av personalen.

    2 0 2010-11-16 kl. 15:38
  • Betyg: 4Intresant inredning, tyckte att det var en rätt så fräch lokal och deras burito var riktigt god, jag vart riktigt mätt och det kostade inte överdrivet mycket, hit går jag absolut igen!

    0 0 2010-09-27 kl. 13:22
  • Betyg: 1Att kliva in på Macho! är en märklig upplevelse (bara namnet...) - allt ser ut att vara gjort av plast, så även burriton som känns som en full blöja i handen. Fyllningen består som tur är dock inte av bajs utan av överkokt ris, mjöliga bönor, flottig köttfärs, läskig guacemole som verkar vara gjord av mix och obestämbara vita kuber. Halva restaurangen är avspärrad (vilket inkluderar toaletterna, som spelar Bon Jovi efter att ljussensorn aktiverats) och en övergiven kaktusodling badar i skumt ljus. Som tur är behövde jag efter en rabattkupong inte betala mer än tio kronor för eländet...

    1 2 2010-09-21 kl. 20:45
  • Betyg: 5Äter helt sjukt mycket tex-mex hemma men har inte riktigt fallit dit för någon mexikansk restaurang än - tills jag åt på det här stället. Allt smakar precis som hemma! förutom guccan som faktiskt utklassar min egna gucca... tjejen tycker om salladen men jag tycker om texas burriton med ris och bönor så att man blir riktigt mättMACHO! TEX-MEX

    0 0 2010-09-13 kl. 15:03