Välj kartsajt: restauranger

Moon Thai Kitchen

3.9 i "vägt snittbetyg" (3)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Restaurang med fullständiga rättigheter och thai-mat. Borden är indelade i bås.

Adress: Storgatan 1, 41124 Göteborg
Tel: 031-7742820
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 5):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Måste först säga att jag inte varit i Thailand! Jag valde något milt med banan som var fint presenterat på tallriken och gott. Dock så var priserna lite väl dyra speciellt med tankte på servicen. Om personalen inte varit så flummig och slö hade betyget blivit bättre!!

    0 1 2011-10-09 kl. 22:16
  • Betyg: 4Supermysigt ställe med välsmakande thaimat. Här har jag ätit många gånger och kommer att komma tillbaka igen. En del av rätterna sticker ut så det gäller att hitta sina favoriter men än har inget gjort mig besviken.

    1 0 2011-08-24 kl. 05:16
  • Betyg: 1Dålig service.. maten var konstigt... trots att jag har bestäld mild variant av kyckling fick jag massor chilipeppar i maten...Den som var ultlovad som finskuret kött visade sig att vara torr köttfärs utan något smak.Inte rekommenderas.

    1 5 2011-08-22 kl. 10:20
  • Betyg: 4Maten är den bästa jag någonsin ätit inom det thailändska köket.
    Restaurangen är stökigt men mysigt inrett.
    Dock kunde dom haft bättre belysning då man knappt ser vad man har framför sig.
    Personalen har varit väldigt virrig och slö båda gångerna jag varit där.
    Det känns inte som om det finns någon arbetsglädje.
    Så det sänker betyget lite.
    Men maten är underbar.
    Lätt värt vartenda öre!

    1 1 2011-08-16 kl. 15:34
  • Betyg: 5I stort sett så bra thaimat det går att äta utan att åka till Thailand. Har fått bra service de gånger jag varit där och ätit. Inredningen är rolig och känns skönt avslappnad.
    Tror dock man bör välja rätterna som man INTE kan köpa på vilken svenne-thai som helst, har själv inte testat paneng, pad thai m.m. då det finns så mycket roligare alternativ. Bra tryck i hettan om man väljer att gå på deras ´full moon´ skala. Maten kändes väldigt frisk och fräsch. Efterätten sticky rice med mango är KUNG!
    Intressant skulle det vara att veta vad personerna som sätter lågt betyg anser vara bra thaimat?

    1 1 2011-08-08 kl. 15:01
  • Betyg: 4Det är fullständigt kaos när det gäller service, och skulle lätt förbättras med lite organisation ! Dock är maten helt ok och oavsett om lokalen ser ut som ett suparställe på stranden i ett turistpackat Thailand så va det faktiskt ganska rent längst lokalen !
    Men som sagt, personalen måste sätta sig ner och reda ut systemet, för att en gäst ska inte behöva stå och gapa till sig ett bord 2-3 ggr, oavsett kaos. Annars rent, gott och trevligt :)

    1 1 2011-08-02 kl. 23:39
  • Betyg: 2Lokalens inredning bidrar till en speciell atmosfär, som förflyttar en till sydligare breddgrader, vilket skruvar upp förväntningarna inför maten som dock är OK, men högst ordinär vilket är något av en besvikelse (med tanke på priset). Det som räddar hela upplevelsen är efterrätterna (kokosglassen med fruktgarnityr är helnajs)! Mitt slutbetyg blir en stark tvåa, pga just desserterna (håller dock med föregående kommentarer angående servicen).

    1 0 2011-07-26 kl. 19:06
  • Betyg: 2Smakfull men förhållandevis ordinär thaimat i kitchig, Hawaii-stylad lokal. De rätter vi prövade var vällagade men inget utöver det vanliga, kanske skulle vi satsat på de dyrare (149 istället för 109) rätterna.

    Ett ENORMT minus är dock personalen, vars ibland nästan tillkämpade flummighet var ett återkommande irritationsmoment. Senaste besöket: Vi fick be om bordsplacering två gånger (av två olika servitörer) beställa mat två gånger (fast vi påpekade att vi just beställt av tjejen bredvid), vår mat gick först till ett annat bord, vi fick notan två gånger, fick in beställningar två gånger...

    1 1 2011-07-08 kl. 18:19
  • Betyg: 5Trevlig service, otrolig god mat i stroooora portioner och mysig stämning! Det enda som är negativt är att telefonnumret för bordsbokning på nätet inte verkar stämma och ibland har man ringt och dom har bett en att ringa ett annat nummer, i värsta fall kommer man inte fram alls. Pga att jag INTE verkar va den enda som älska detta ställe, så kan det ta väldigt långt tid att vänta på bord om man inte kan boka (sist 1 tim 40 minuter!) Men om inte annat, måste det va resultatet av något bra. Rekommenderar denna restaurang varmt, då det är precis den känslan den ger. :-) Thailand mitt i Göteborg!

    1 0 2011-06-22 kl. 15:53
  • Betyg: 5En av dom absolut bästa thai-restaurangerna i stan. Maten är mycket god och lokalen är trevligt inred och mycket mysig. Maten är lite dyrare i jämförelse med andra thai-resturanger men det är värt det ibland. (Speciellt när man känner kockarna och man kan beställa rätter som inte finns på menyn.) Personalen är glad, trevlig och tillmötesgående men när det är högtryck i lokalen kan väntetiden bli lite lång, men det är bara att ta en Singha till och luta sig tillbaka.

    0 0 2011-06-06 kl. 15:44

De som går hit besöker även:

   Viktoria
127 meter bort
   Park Lane
924 meter bort
   Tranquilo
611 meter bort
   Caleo
782 meter bort
   Smaka
347 meter bort
   Peacock Dinner C...
700 meter bort