Välj kartsajt: restauranger

Kretsloppshuset

4.0 i "vägt snittbetyg" (1)

Kretsloppshuset i Mörsil är resultatet av ett långsiktigt lokalt engagemang för att skapa en ekologisk mat- och trädgårdsoas i Väst-Jämtland. Vårt vackra hus ligger mitt i odlingsland och trädgård. Här ryms en gammaldags hönsgård, en butik i sekelskiftesstil fylld av produkter med ekologisk profil, en servering i växthusmiljö, bär- och örtförädling, unika utbildnings- och konferenslokaler. Allt inbäddat i en mycket vacker miljö, där glädje och inspiration till en uthållig livsstil präglar stort som smått.

Adress: Kyrkvägen 5, 83004 Mörsil
Tel: 0647-665212
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Blir du hungrig utmed E14 i Jämtland, sväng in i Mörsil och ät på Kretsloppshuset! Lunchbuffén kostar 165:-, vilket är i mesta laget för mig personligen (kan inte äta såå mycket till lunch en varm dag) men den macka (se bild) jag valde var som en hel måltid och smakade mycket bra. Miljön är ju också helt underbar! Hit vill jag åka igen en dag då jag kan satsa på buffén som verkligen så härlig ut!
    Nytt besök juni 2011: dagens lunch alt soppbuffé kostade 95 kronor och allt var till belåtenhet!
    Eget foto Prunkande trädgård Får du stå i kö vid toa kan du titta på blå druvklasar! Persikoträd passerar man vid besök på toaletten Potatissallad  renstek o grönsaker på mörkt bröd. 75kr Vid infarten

    0 0 2011-06-25 kl. 19:52

De som går hit besöker även:

   Captain Cook
Östersund
   Panda Sushi
Göteborg
   I cinque sensi
Stockholm
   Etna Pizzeria
Göteborg
   3:an Kvartersres...
Göteborg