Välj kartsajt: restauranger

Restaurang Kebab Palace

2.1 i "vägt snittbetyg" (3)

Kebab och pizzor.

Adress: Kungsgatan 7, 11143 Stockholm
Tel: 08-200157
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Sämsta kebaben på länge. I princip allt som kan vara fel. Jag vet inte ens om jag skulle kalla det en kebab iofs..

    0 0 2015-03-12 kl. 13:50
  • Betyg: 1Åt kebabtallrik: Mkt dåligt kött och mycket sega kebabstrimlor, både röd och vit sås smakade surt. Fefferonin dålig (gammal?) och även den av den sura sorten. Pommes var stora men blandade med sås (som dåliga kebabställen gör) sås ska alltid vara vid sidan om, annars blir inte stripsen knapriga. Ville ha mjölk men fanns bara vanliga läskutbudet.

    Nästan tomt i lokalen trots att kl var 17. personalen hälsade när man kom men frågade inte om det ´smakade bra´ efter maten eller sa ens hej då på något sätt. Ointresserad personal som mest ´snackade skit´ med några polare verkade det som.

    1 1 2010-12-08 kl. 11:12
  • Betyg: 3Helt OK kebab. Rätt fräscht och riktigt centralt på Kungsgatan.

    Kebaben jag fick var väl helt OK i storlek men på gränsen till för liten, för att kosta typ 40 kr.

    Vad jag inte gillar är dock att de utanför, mot gatan sett, som så många andra - inte har skrivit ut priserna. Det gör mig irriterad! Då måste man ´gå in´ i restaurangen och kollar ovanför disken. Smart kanske, men jag tror de tappar lika många gäster som de också ´lurar´ in. Hur svårt är det att sätta ut priserna även utanför?

    Kommer ge dem en chans till.
    Brickan ser stor ut

    0 0 2010-08-19 kl. 10:16