Välj kartsajt: restauranger

Brofästet

4.3 i snittbetyg (30)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Vid foten av Liljeholmsbron ligger Brofästet, en bar och restaurang som serverar japansk-spansk-inspirerad mat, med inspiration från New York. Öppnade hösten 2010.

Adress: Hornstulls strand 13, Hornstull, Stockholm
Tel: 08-7676687
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Personal som bryr sig mer om sin egen coolhet än gästerna. Fick vänta länge på service och sedan kom en ganska kaxig grabb och var snarare flörtig än professionell. Mkt god mat, men rätt jobbigt att inte den på hårda obekväma stolar med en personal som snackar med varandra så högt att man inte hör vad ens sällskap säger. Mycket plus för konceptet dock - det här kan bli riktigt bra... =)

  0 0 2011-03-25 kl. 13:31
 • Betyg: 1Njäh. Personalen satt och åt i restaurangdelen och snabbade sig att flytta ut då vi steppade in. Vi skulle bara ta ett glas vin och emedan servicen och personalen var trevlig så är det ju hysterisk ljudnivå på stället! Dom satte igång att diska och preparera whatever och tappade saker i golvet och allt kom till oss med en ljudnivå x 10, även om vi satt längst bort från baren. Kändes som att det var högtalare preparerade för hårdrockskonsert diskret monterade bakom baren :((( Gott vin, trevlig personal, ruskigt hårda stolar, hemsk ljudnivå. Ni vill inte gå hit är betyget!

  0 0 2011-02-12 kl. 12:42
 • Betyg: 3Pretantiöst och helt för små portioner. Att stirra in i ett brofäste är heller inte så kul.

  0 1 2010-10-24 kl. 18:14
 • Betyg: 4En utmärkt bar i en jättefin lokal med snygg sjöutsikt inramad av brons betongvalv. Dock dras den med vissa problem som restaurang: jobbigt att äta mitt i baren, en enda servitör, inbokade fester mitt i middagen, för små portioner etc. Maten är god men tapasätande bygger lite på att det finns personal att beställa ifrån. Betrakta detta som en bra bar med bättre barsnacks så kommer du bli nöjd.

  0 0 2010-09-27 kl. 08:25
 • Betyg: 1Det var inget amerikanskt alls över maten som var en stor besvikelse. Kanske är ett jättehäftigt koncept men jag fattade det inte, och det gjorde inte de andra tre i mitt middagssällskap heller. Vi beställde in 5 rätter som knappt var ätbara. Kalla sandiga musslor, nudlar som smakade papper, pancetta som visade sig vara en stor bit grisfett, marmorerat rått (rått?)kött och en antipasto. Sistnämnda var ätbar, soltorkade tomater, kronärtskocka och bröd typ, men allt det andra var totalt smaklöst. Hit går jag aldrig mer och äter.

  1 0 2010-09-22 kl. 11:58
 • Betyg: 4Schysst ställe men med lite prettovibbar. Grymt obekväma stolar om man har otur att hamna på någon av de gamla biosätena.
  Riktigt god mat!

  0 0 2010-09-16 kl. 10:35
 • Betyg: 5Ny restaurang och bar i Hornstull, med tydliga New York-vibbar. Minimalistisk industri-inredning och läcker utsikt över det råa området under bron, samt ut över Årstaviken. En helt fantastisk plats för en ny restaurang, faktiskt.

  Den japansk-inspirerade maten är en kul smakupplevelse. Men förvänta dig inte något skrovmål. Vi blev rekommenderade att dela på tre rätter, på två personer - men tre rätter per person hade funkat bättre. Men att bli mätt är kanske överskattat, för den här trendiga publiken.
  Tataki på Wagyu med soyatapioka

  1 0 2010-09-16 kl. 09:34