Välj kartsajt: restauranger

Riverside Grill Bar Lounge

1.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Riverside är restaurang i avslappnad miljö med sköna soffor i en mysig loungeavdelning där du kan njuta av någonting gott att dricka bredvid den öppna spisen. Köket serverar mat med fokus på grillat sju dagar i veckan. I vår baren serveras drinkar såväl vin och flera olika sorters öl. Har även after work.

Adress: Hamnplan 5, Uppsala
Tel: 018-696653
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Klåpare är vad dom är! Låtsas att de serverar exklusiv lunch genom att ta 90:-, minimera portionsstorleken samt lägga på en persiljekvist ovanpå allt. Men maten är helt smaklös i bästa fall och direkt oätlig i normala fall. Salladsbuffén är ett skämt. Som pricken över i: Jag var där en kväll och beställde hamburgertallrik, då såg jag personalen sno en pommes från min tallrik och åt upp den innan den bars ut. Gissa om jag tappade aptiten...

    0 0 2012-11-01 kl. 16:56
  • Betyg: 1Riktigt skitställe. Dyrt, halvfabrikat, översaltad, billiga råvaror. Lever mest på att sälja öl och vin. Kvitto? Ja ibland, om man ber om det. Man har helt förstört den fina byggnaden, q-märkt, som stället ligger i. Skräpigt och skitigt runt om. Personal som röker, ofräscht.
    Dom fick chansen två gånger. Ger dom inte en tredje.

    0 0 2011-06-29 kl. 15:47

De som går hit besöker även:

   Plock
762 meter bort
   Bullitt Bar & Gr...
472 meter bort
   Stationen
506 meter bort
   Lingon Svenskt K...
1035 meter bort
   Flustret
96 meter bort
   Le Parc Restaura...
1163 meter bort