Välj kartsajt: restauranger

Restaurant Munkklostret

3.2 i "vägt snittbetyg" (2)

Restaurang Munkklostret och vår välsorterade vinkällare ligger i det gamla munkklostrets huvudbyggnad och tillhör Vadstena Klosterhotel. Restaurangen gör allt för en minnesvärd smakupplevelse. Matsedeln går efter de genuina svenska smakerna som passar för årstiden, med allt från kräftor från Vättern till svamp från skogarna runt omkring Vadstena. Köksmästaren är noga med kvaliteten på råvarorna och använder gärna kryddor från munkarnas örtagård.

Adress: Lasarettsgatan 5, Klosterområdet, 59230 Vadstena
Tel: 0143-13000
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Vällagad mat med sparristema (juni) och vätternröding. Tyvärr var avsmakningsmenyn fullbokad, den lockade. Betyget 4 för mat, lokalen är historietyngd men slamrig och suboptimal.

    0 0 2017-06-11 kl. 17:36
  • Betyg: 1Dålig service från serveringspersonalen som inte verkade så glada över att ha matgäster. De sa ngt om att det var rörigt pga att det vsar mycket folk, men restaurangen var inte ens halvfull. Man förväntar sig ngt helt annat av ett sådant här ställe. Ett enda urkasst vegetariskt alternativ (stekt sallad - men hallå?) som dessutom inte tillagades enligt menyn. Ingen som helst flexibilitet att beställa rätter utifrån specialkostbehov. Kockarna och köksmästaren behöver utbildning och insikt. Tråkigt och trist.

    0 0 2015-07-09 kl. 13:53