Årstiderna i Kockska Huset
Detta är en restaurang som ligger på Frans Suellsgatan 3 i Malmö.
Adress:
Frans Suellsgatan 3,
21122
Malmö
Tel:
040-230910
De som går hit besöker även:
Andra restauranger i närheten:
- Surf Shack
- Bastard
- Thap Thim Tai Is...
- Trattoria Pizzer...
- Bento Sushi
- Kramer Gastronomi & bar
- Subway
- Stortorget 11
- Fusion by Jackie
- Banco de La Musica
- Sture
- Nya Natalie
- The Bishops Arms
- Elite Hotel Savoy
- Residens Hotell
- Café le fil du Rasoir - M...
- Savoy Lounge & Cocktailbar
- Yasso Catering & Grillning
- Restaurang Cornelia
- Gatan Bar
Betyg: 2Maten var god om än små portioner och presentationen av vinet bra. MEN vilken katastrofal service. I 45 minuter satt vi med vars 1 glas vatten utan att någon verkade se oss.
0 0 2021-10-31 kl. 09:24Servitören som hällde upp vinet (inte presentatören) hällde 7 cl i nåt glas och 20 cl i ett annat... Vi fick be om vatten varje gång påfyllning behövdes. Vi blev inte tillfrågade om vi ville ha något mer tex att dricka, dessert eller kaffe. Det blir inga fler besök här.
Betyg: 5Det är så här en upplevelse skall vara.
0 0 2016-12-29 kl. 17:51Enastående lokaler, mysiga året om, men om vintern oslagbara.Vänlig och perfekt personal som tar hand om sina gäster.Och så mat och dryck! Renfile'n är mästerlig och menyn ytterst attraktiv. Vinsortimentet i premiumklass i detta land. Jag bugar!
Betyg: 5Så trevligt, härlig miljö, kunnig personal och jättegod mat
1 0 2016-02-13 kl. 16:08Kan varmt rekommenderas
Betyg: 5Säger bara en sak, klass! Borde få michelinstjärna.
1 0 2014-03-17 kl. 10:35Personalen toppklass, maten toppklass. Helt underbart!
Betyg: 2Otroligt god mat, men tyvärr blir det bara en tvåa p.g.a. att jag fick äta två korv med bröd på korvan efteråt för att bli i närheten av mätt. Och det efter en trerätters för närmare 600 kr.
3 0 2012-10-28 kl. 05:46Valde marulksrätten för närmare 300 kr, och fick 1/3 portion ris med två fiskbullestora fiskbitar ovanpå.
Bordsgrannen fick tvärtom. En köttportion så stor att hon slängde hälften. Tror hon hellre hade betalat mindre och fått en normal portion. Märkligt att portionerna inte är normala helt enkelt. Ska man behöva fråga ´hur stora är portionerna av de olika rätterna´?
Betyg: 5Soppa på vit sparris med nässeltimbal och handpillade räkor
0 0 2011-05-16 kl. 08:50Pepparbakad ryggbiff med grön sparris,
saltbakade rödbetor och ramslökshollandaise
Jordgubbs och rabarberterrin med vaniljmascarpone
Måste säga att detta var något av det godaste jag någonsin ätit. Sparrissoppan perfekt krämig och räkorna av högsta kvalitet.
Ryggbiffen var av den kvalitet man kan förvänta sig av priset, men ingen extra wow effekt. Den saltbakade rödbetan var däremot en wow upplevelse. En av de godaste rotfrukter jag ätit.
Vaniljsmascarponen bröt bra mot den syrliga rabarbern
Betyg: 5En klassisk och seriös Malmökrog med Marie och Wilhelm Pieplow. Högsta klass på allt från råvaruhantering till drycker, miljö och välkomnande. Plantskola och lärosäte för generationer av nya kockar. Borde ingå i varje seriöst besök i stan. Tveksam? Satsa en testhundring på en dagens och du riskerar att få en favorit.
0 0 2011-04-13 kl. 11:18Betyg: 3hög klass. men dubbel kolla notan. 2/2 ggr har den saltats rätt mycket
1 0 2010-06-19 kl. 11:08