Välj kartsajt: restauranger

Le bistrot de Wasahof

3.5 i snittbetyg (13)

Le bistrot de Wasahof är en klassisk fransk bistro med anor och kvalitetstänk. Här serveras du av finklädd personal med målningar av Bellman på väggarna. Tyngdpunkten ligger på dignande skaldjursplatåer, ostron och champagne och bistroklassiker. Baren är full av stammisar, här finns ett chambre separée och alla blir korrekt och vänligt bemötta. På sommaren finns även solig uteservering. Om du upplever att vi inte lever upp till detta vid ditt besök, vänligen kontakta oss.

Adress: Dalagatan 46, 11324 Stockholm
Tel: 08-323440
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Wasahof är fint men känns avspänt och gör alltid ypperligt vällagad mat. Ibland är det skönt att gå till ett ställe med så hög kvalitet men så liten ängslighet för trender. Dock kunde brödkorgen uppdateras för att det ska bli en femma. Till många skaldjursrätter är brödet viktigt och degig baguette lite si och så.

    0 0 2010-09-27 kl. 12:34
  • Betyg: 2Trevligt, men: Stämningen totalförstörs av personalens behov av att ´stänga stället´ en halvtimme innan egentlig tid. Buller och bång! Stolar ställs upp på borden, belysningen släcks, och personalen byter om till fritidsklädsel. Allt medan betalande gäster känner sig tvungna att hasta i sig sina tilltugg/drinkar (man vill ju inte ´störa personalen´). Slött! Lockar inte till återbesök.

    2 1 2010-03-07 kl. 00:01
  • Betyg: 4Stans bästa krogupplevelse? Fin fisk, proffsig old school-service och mat i alla prisklasser. Ostron-och-champagne-paket. Hit bör man gå om man vill titta på stammisar, speciellt vår och sommar är det tät feeling på uteserveringen. Inte särskilt privat och ganska stimmigt - på ett kontinentalt sätt.

    0 0 2010-02-08 kl. 17:23

De som går hit besöker även:

   Musslan
5 meter bort
   Tennstopet
80 meter bort
   Åberg Nilsson
Vasastan
   Melanders Butik ...
356 meter bort
   Restaurang Enoteca
1330 meter bort
   Narknoi
275 meter bort