Välj kartsajt: restauranger

Moliljan Hotell och Restaurang

2.6 i "vägt snittbetyg" (3)

En á la carte-matsal öppen varje dag och lunchmatsalen har dagens rätt 11-14 varje vardag. Se mer info på hemsidan.

Adress: Sanatorievägen, 57082 Målilla
Tel: 0495-20210
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Lunchmatsalen var helt ok. Mycket fräscht salladsbord och trevligt bemötande. Lunchen serveras i annan lokal än restaurangen kvällstid.

  0 0 2012-08-16 kl. 20:40
 • Betyg: 1Har du mycket tid över är detta ett bra alternativ. Trots att restaurangen inte var välbesökt vid vårt besök fick halva sällskapet vänta i över en timme på sin mat, mat som andra delen av sällskapet sedan länge både fått och ätit upp..

  Tillbehören glömdes bort och köttet var välstekt när man bett om blodigt och blodigt när man önskat medium.

  0 1 2012-08-04 kl. 14:26
 • Betyg: 2Den vita jättelika fasaden och de ödsliga korridorerna ger associationer till Stanley Kubricks The Shining. Matsalen är prydlig, med snittblommor och stärkta servetter. Men känslan av stil kväver man i blaskig reklamradio. De höga ambitionerna, bland annat med lokalt producerat kött, går man tyvärr inte riktigt i mål med. Det blir lite väl hemtrevligt, som något mormor lagat, med vidbrända kanter, intetsägande broccoli och en aperitif som väl mest är någon annan rätts sås. Jag skulle så gärna vilja se en sån här satsning här ute i obygden funka, och önskar att de benchmarkade och tränade mer.Moliljan matsal

  3 1 2011-03-20 kl. 16:29

De som går hit besöker även:

   Restaurang Bambu...
Hultsfred