Carins Krog
Vi på Carins Krog antar nya utmaningar varje år och vi fortsätter vår kulinariska matresa med fokus på när- och lokalproducerat. Jag är född i byn och uppväxt i en familj med ett stort intresse av den norrländska mattraditionen där vi tillagat mat både från egen uppfödning av djur och av viltjakt. Till min hjälp har jag mamma Brittan med sina pigga 80 år som ”skuttar” runt i skog och fjäll hela hösten för att fylla frysen med hjortron, lingon, blåbär och svamp. Jordgubbarna odlas med kärlek och blir till dessert. 86-åriga pappa John är behjälplig och sköter landet, särskilt rödbetorna får extra omsorg. Älgköttet kommer förstås från Fäviken medan lammköttet nyss betade utanför krogen. Vi försöker även servera mat med få eller inga tillsatser alls, därav serverar vi få rätter av halvfabrikat. Våra sopor källsorteras, vi är medlem i SHR. Men framförallt så gillar vi mat, har roligt och ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Carins Krog!
De som går hit besöker även:
Andra restauranger i närheten:
- Hyddan
- Bergstugan
- Gute Grill och B...
- Runt Knuten
- Restaurang Efes
- Restaurang Bergakungen
- Restaurang Nybergs
- Lilla Tyrolen
- Åre-Kastrullen
- Pizzeria La Mavie
- Tväråstugan
- Sexnollsexnoll
- Platåkåtan i Tottbacken
- O´Learys Åre
- Tott Åre, Matsal & Bar
- Tväråstugan
- Fjällgården Åre
- Grappa Ristorante Italiano
- Restaurang Madonna Di Cam...
- Åre Ski Inn Restaurang, B...