Välj kartsajt: restauranger

Piren Restaurang och Bar

2.7 i snittbetyg (15)

Restaurang och bar på piren vid Kristinebergs strand. Havsutsikt.

Adress: Kristinebergsstrand 2, 11252 Stockholm
Tel: 08-6183030
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Sorry, men vi (fyra pers) hade bara en positiv upplevelse av vår lunch på Piren idag - trots alla magsura recensioner! Råbiff med klassiska tillbehör, Rimmad lax med sikromscremefraiche & dillslungad potatis, Casareccia med strimlad oxfilé & Karl Johansvamp i en tomat- och basilikasås med buffelmozzarella, samt Grillad tonfisk på en supernice ceasarsallad med soltorkade tomater... allt vällagat, mycket gott och estetiskt upplagt! Snabb och vänlig personal! Kanske de har haft vissa uppstartsproblem, men vi kommer säkert återvända hit igen! Och som bonus har de ju en rätt cool utsikt... :)

    0 0 2011-08-09 kl. 15:30
  • Betyg: 1Mitt andra besök på Piren blev en besvikelse. Bordsgrannen hade beställt flankstek som sedemera visade sig vara uppskuren åt fel håll, längs med köttfibrerna istället för tvärs över. Trots detta beställde jag denna. Efter viss väntan fick jag beskedet om att flanksteken var slut och att man erbjöd mig en gödkalventrecôte istället. Efter ytterligare väntan kommer såväl min entrecôte med rödvinssky och bearnaisesås samt flagad parmesan över. Trots detta är hela anrättningen totalt smaklös. Total avsaknad av salt o peppar vid tillagningen och fet till förbannelse. Kompensation? Kaffe o tryffel.

    1 0 2011-06-07 kl. 16:12
  • Betyg: 1Håller med Ted. Poängterar dock att det är sötvatten vid kristinebergs strand, Mälaren...

    0 0 2011-03-21 kl. 10:16
  • Betyg: 1Tack för varningen, Ted! Hoppas att de en dag inser vad de gjort när de inte erbjudit sig att rädda situationen... Att det ska vara så svårt med lite kundservice och lyhördhet...

    1 0 2011-03-17 kl. 19:13
  • Betyg: 1En restaurang som ligger i det nybyggda Kristinebergsområdet. Fint läge med stora fönster med utsikt över vattnet. Jag ville verkligen gilla det här stället...

    Beställde en hamburgare för 168 kronor. Det var ingen fel på utseendet, men köttet var smaklöst och segt som en skosula. Det kändes som att tugga på en bit gummi.

    Servitrisen frågade mig vad jag tyckte, och jag kunde inte annat än att berätta sanningen: att det var fullständigt oätligt. Hon berättade att hon själv var vegetarian. Men erbjöd sig inte att rädda situationen. När vi gick fick vi betala fullt pris.

    En usel upplevelse.
    Gulaschsoppa. Ätbar. Hamburgare med kött segt som gummi.

    2 0 2011-03-16 kl. 16:21

De som går hit besöker även:

   Restaurang Glada...
Hägersten
   Björk Bar och Gr...
1383 meter bort
   Mälarpaviljongen
2194 meter bort
   Ristorante Da Gi...
414 meter bort
   Orangeriet Bar o...
2763 meter bort