Välj kartsajt: restauranger

Siggesta Gård, Orangeriet

1.7 i snittbetyg (5)

Inne/uteservering med smårätter, sommaröppet. Ingår i Siggesta Gård komplexet.

Adress: Siggesta Gård, 13990 Värmdö
Tel: 08-1234567
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Katastrof. Besöker orangeriet kl 13 en onsdag i augusti för lunch. När man kommer till kassan får man veta att pastasalladen för barn är slut (finns bara korv kvar att välja på) och kycklingmackan finns inte idag (framgår inte av menyn där man står och väljer). Personalen gör inga försök till att vara serviceminded och trevliga och lösa problemet/be om ursäkt. Pastasalladen görs tydligen på morgonen och tar den slut har de inga möjligheter att svänga ihop en ny. Finns bara dyra sallader och mackor kvar att välja på.

  Får vänta i 25 minuter på 4 kokta korvar med bröd. Ingen service där heller.

  0 0 2021-08-03 kl. 11:52
 • Betyg: 2Lite väl okunnig personal. Vägkrogs restaurang. Hutlösa priser på glassen till barnen. En klar turistfälla. Det enda alkoholfria alternativet är Pripps lättöl om man inte vill ha vatten bismak eller läsk.

  0 0 2013-06-16 kl. 11:55
 • Betyg: 5Fantastiskt ställe för barnfamiljer! Håller inte alls med tidigare kommentarer, personalen var supertrevlig mot oss! Otroligt vacker gård, med gulliga djur i hagar som man kan komma åt att klappa, roliga aktiviteter och en stoooor sandlåda har de också. Vi hade i varje fall supertrevlig och vill rekommendera alla att ta en sväng ut på ´landet´!

  0 0 2011-06-07 kl. 10:00
 • Betyg: 1Den orutinerade ungdomen (tre st) lyckades kränga en öl och dra av kapsylen inom fem minuter. (Därav den höga poängen).

  Samma som förra årets procedurer. Sladdermaten kan vara men öl på flaska är ok.

  Annars är området trevligt att strosa i utan krav på annat än sladderkorv och ´hamburgare´ med 10% köttinnehåll.

  0 0 2011-05-30 kl. 18:14
 • Betyg: 1Kunde ha alla förutsättningar för att vara ett bra matställe men icke! Personalen ointresserad och f a okunnig både vad gäller beteende mot gäster och hantering av beställningar, betalning etc. Råvaror från gården och dess närhet - pyttsan! Den hamburgaren var från Scan el dyl (såg kartongerna) och smakade därefter. Grönsakerna låg i samma mixpåse som jag köper på ICA.

  Logistiken en katastrof! Lång kö till en mycket långsam kassa även vid icke-rusning. Först denna kö, sen ny kö till grillen med kvittot i handen.

  0 0 2011-05-30 kl. 17:07

De som går hit besöker även:

   L.A. Bar
Stockholm
   Bistraud - Griss...
7876 meter bort
   Daiichi Sushi
Nacka
   Karavan Pizzeria
Stockholm
   Sakura Sushi House
Gustavsberg
   Lion Bar Hornstull
Stockholm