Välj kartsajt: restauranger

The Crib

3.6 i snittbetyg (5)

Sportsbar med drinkar, öl och vin. Både snacksmat och sallader, pasta, hamburgare, mexikanskt och grillat.

Adress: Sveavägen 55, 11359 Stockholm
Tel: 08-302422
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Vi bokade bord för en stor grupp om 12 personer och tänkte äta o dricka gott. Två personer i sällskapet ville inte ha något att äta utan drack bara och blev då hotade av personalen att gå därifrån. Så betällde dom ju då mat för att dom ville sitta kvar med oss. Men då sa personalen ´NEJ´. Värdet av deras totala beställning var alldeles för litet. Slutresultatet blev att ingen ifrån hela sällskapet beställde något ytterliggare. Knappt någon dricks alls lämnades och vi kommer förmodligen aldrig tillbaks igen. Hamburgarna vi åt var väll okej men smakde inte mycket och två personer fick fel mat.

  1 0 2014-07-05 kl. 11:04
 • Betyg: 3Åt grillat vilken var bra men för höga priser !!

  1 0 2013-08-14 kl. 21:40
 • Betyg: 4Sportsbar. Skön atmosfär. Enda nackdelen när vi var där var att de hade invaderats av bananflugor (fast det var nog inte unikt för dem just den årstiden).

  Maten var god och jag skojar inte om jag säger att det var den största bruschetta som jag någonsin ätit, till förrätt. Generös var definitionen på den. Uppskattat!

  Deras Angus Grand Canyon Burger för 179:- en 200 g hamburgare serveras med lökringar, bifftomat samt ost & bacon. Allt en hungrig man behöver.

  Ett plus till denna sportsbar är att de visar e-sport!
  Angus Grand Canyon Burger med guacamole. Mycket gott! En stor plankstek? Nej

  0 0 2012-10-13 kl. 18:33
 • Betyg: 5LunchBuffé
  Skulle ta en köttbit på Jensens, men tröttnade på deras plågsamt slöa service och ´nej det är inte mitt ansvar att ta beställning, servera , ta betalt, han kommer sen´ attityd.
  Så jag släntrade över till The Crib, en kal och intetsägande lokal som sa att de serverade lunch. Med låg förväntan äntrade jag alltså restaurangen. Döm om min förvåning när jag fick en av de bästa och fräschaste medelhavs inspirerade bufféerna jag någonsin ätit.!!!
  De verkar ha en riktig kock här minsann! Allt är välkryddat och det som ska vara kallt är kallt och det varma är verkligen varmt.

  //Carl

  0 0 2011-10-12 kl. 11:56
 • Betyg: 4Sportsbar, lite steril och med mängder av platt-TV.
  Meny mer påminnande om Hard Rock Café än ett vanligt snabbmatshak, hyfsat innehållsrik.
  Vi delade på en Snack Combo Plate till förrätt: Buffalo Wings, Jalapeno Poppers, Mozzarella Sticks, Onion Rings, selleri och dip-såser - rekommenderas!
  Plus för att flera rätter finns med Quorn som veg-alternativ, men just ´Quorn-järparna´ i Fajitas kunde ersatts med strimlad, stekt Quorn.
  Chipotleburgaren var bra.
  En klart svag fyra räknat som restaurang, klar fyra som sportsbar.

  0 0 2011-07-03 kl. 14:09

De som går hit besöker även:

   Lion Bar
470 meter bort
   Retro Bar och Re...
534 meter bort
   PURE Nightclub
704 meter bort
   Laroy
950 meter bort
   Gaudi
850 meter bort
   Oxid Bar Tapas R...
656 meter bort