Välj kartsajt: restauranger

Bistro Björkvik

2.7 i snittbetyg (25)

Stor uteservering i Björkvik med utsikt över Nämdöfjärden. Mat lagad från grunden. Hembakt bröd. Fullständiga rättigheter och alltid erbjudanden på tavlan förutom ordinarie meny.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Björkviksvägen 24, Björkviks brygga, 13466 Ingarö
Tel: 08-57148000
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Bra ställe. Trevlig personal. Kan rekommenderas!

  0 0 2020-07-25 kl. 13:18
 • Betyg: 5Vacker utsikt och romantisk plats vid stranden. Parkering inne på gården. Har inte provat mat, värt att komma tillbaka.

  0 0 2020-07-16 kl. 07:59
 • Betyg: 5Oh vad gott jag har ätit på Bistro Björkvik! Den bästa Ceasarssallad jag ätit, och det många som jag testat! Jättetrevlig personal och mysig miljö!

  0 0 2020-07-05 kl. 12:50
 • Betyg: 1Sämsta servicen jag någonsin varit med om, och det är jag glad att jag talade om för den förmodade ägaren och hans extremt oengagerade personal. 4 fel av 4 möjliga i vår beställning som tog 40 min att få in och 40 min att lyckas betala, när jag själv fick räkna ihop summan istället för att titta igenom en bunt kvitton och se om jag kände igen min beställning!! Nåt annat som förvånade mig är att betalningen går till Texas Longhorn Kungsholmen..

  1 1 2019-06-09 kl. 09:39
 • Betyg: 1Extremt lång väntetid, det visade sig att de slarvat bort vår beställning. Det tog 1 1/2 timma att få en lunch serverad. Systemet de körde efter enligt hovmästaren var att bara ta en lapp och jämföra med det kockarna lagat och servera ut (men tydligen lagade kockarna efter beställningarna, enligt vad han hävdade?!?)... inte konstigt att det blir fel!

  0 0 2019-06-06 kl. 18:58
 • Betyg: 1De glömde servera oss kaffe men ok det var många på en gång.
  Men sen började det: ´Jaha här sitter ni utan nåt på bordet´, sa en ung man. ´Ja vi har väntat på kaffe en halvtimme. Men kan du fixa det på 2 minuter hinner vi med bussen´ svarade vi. Sedan började han ironisera att vi hade suttit där utan att beställa. Folk omkring tittade. Han tog demonstrativt tid på sig men kom med kaffet till slut och tog med händerna på koppkanten, inte så trevligt att dricka då. Vi sa att vi ville betala direkt. Han kom aldrig så vi fick till sist betala i kassan, en trevlig tjej. Avskeda killen direkt !

  0 0 2018-08-06 kl. 09:05
 • Betyg: 4Då alla i sällskapet på 15 pers åt från grillbuffén kan jag inte recensera kvalitet på övrig mat, service ( grillbuffen är gående bord med alla tillbehör uppställda på bardisken). Vi är jättenöjda med besöket. Från grillen fanns tonfisk, lax, lammfärsspett, fläsk och nöt. Supermycket tillbehör med röror, grönsaker och även förrätter ( grillad sparris med lufttorkad skinka, typ räkcocktail mm). Jättenöjda och jättemätta ger vi en 4.a!

  0 1 2014-07-30 kl. 14:00
 • Betyg: 2En verklig besvikelse! Okej mat men katastrofal service! Trots över 5 min väntan på ett ´hej´ (utan kö och mindre än halvfullt) och på bordsplacering blir vi sedan placerade vid ett bord som inte är iordningställt. Det mesta får vi sedan be och påminna om, såsom något att dricka, smör/bröd, bestick, kaffe e.t.c..

  1 0 2014-07-24 kl. 08:38
 • Betyg: 1Tyvärr får man säga har vi nu gjort vårt sista besök på Bistro Björkvik! Tidigare en pärla, men sedan sommaren 2013 har allt fler spikar hamnat i kistlocket. Menyn har stadigt decimerats och maten är varken speciell eller välsmakande. Kött serveras rått, helt utan smak och varken glas, bestick eller dukar är klanderfria. Kvinnan som serverade denna liksom andra kvällar då vi varit där vill nog helst inte arbeta alls av humör och attityd att utläsa. Ägarinnan i sin tur bör nog helt tänka om gällande både sig själv och sin personal om restaurangen någonsin ska kunna återfå sin forna charm.

  1 0 2014-02-28 kl. 23:37
 • Betyg: 1Otrevlig restaurangchef som tyvärr arbetar med servering. Hon verkar trött på sitt arbete och inte det minsta glad över att vi gästar restaurangen. Första och sista gånger vi äter på Bistro Björkvik. God mat men dåligt bemötande. Då vi kom kastade hon fram menyn på ett kladdigt bord och då jag bad om att bordet skulle torkas av först fick jag en utskällning för att vi hade valt att sätta oss vid detta bord innan det var iordningställt. Därefter gick hon därifrån och istället kom en servitör som gav oss ett trevligt bemötande. Lunchen för oss och vårt barnbarn blev inte vad vi hade hoppats.

  1 0 2013-08-15 kl. 19:29

De som går hit besöker även:

   Restaurang Vita ...
Värmdö
   Bangkok Thai Food
Värmdö
   Sushibar.se
Gustavsberg
   L.A. Bar
Stockholm
   Il Porto
Gustavsberg
   Daisys
Saltsjö-Boo