Välj kartsajt: restauranger

Stora Rör Hamncafé

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Restaurang belägen med utsikt över Kalmarsund och småbåtshamnen i Stora Rör. Använder lokala råvaror, bland annat kött, ost och grönsaker. Sittplatser finns både inne och ute. Finns förövrigt även kiosk med glass- och godisförsäljning.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Stora Rörsvägen 74, Hamnen i Stora Rör, 38695 Färjestaden
Tel: 0485-565355
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 4Ett fint ställe att stanna till på under sommaren och varva ner några timmar med mat och utsikt över hamnen i Stora Rör. Har ätit här ett par gånger och varit mycket nöjd med maten.

    0 0 2013-07-28 kl. 00:19
  • Betyg: 3Trivsam miljö och utsikt. Personalen loj och fisken var ej genommgrillad. Vi frös på uteserveringen, men tyvärr var gasolen slut till terassvärmaren..

    0 0 2020-07-07 kl. 18:18
  • Betyg: 3Detta ställe är bra för sin fantastiska utsikt över Kalmarsund samt möjlighet till en fantastisk solnedgång om vädret tillåter! Stället i sig är inget märkvärdigt för dess inredning och val av utseende. Vi åt deras ´minipizzor´ och blev positivt överraskade! Kul att kunna välja bland flera sorter med lokala råvaror.
    Personalen verkade trötta på sin arbetsuppgift och gav inget större positivt intryck. Ett kanonställe för sin utsikt och för sina pizzor!

    0 0 2015-07-22 kl. 10:57