Välj kartsajt: restauranger

Edsbacka Krog

1.8 i snittbetyg (5)

Edsbacka Krog – den vita pärlan vid den natursköna Edsviken med anor från 1626. Nyöppnat 2021 med ny meny och inredning! I Silvia-paviljongen flyter lätt en timme eller tre bort i deras social dining – koncept i vänners eller kollegors sällskap. Edsbacka Krog erbjuder även festvåning och chambre separee. Under sommaren är terrassen ett självklart val med rätter från kolgrillen och svalkande drycker från Bengans Bar. Här finns även plats för fyrbent sällskap.

Adress: Sollentunavägen 220, 19135 Sollentuna
Tel: 08-12208980
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Supergod lunch och trevlig service! Toppen helt enkelt!

    0 0 2018-10-30 kl. 11:44
  • Betyg: 2Lång tid att få bordet fast man bokat
    hade ingen glutenfri öl eller glutenfria altenativ. Inte heller möjlighet att göra en enkel desert till den som är gluten el mjölk intolerant, maten kom alldeles för snabbt och såg ut som någon slängt på tallriken, smaklöst, brödet fick vi precis till maten och ingen påfyllning av drickan.
    Fick ingen möjlighet att kunna ordna en förrätt som vi båda kunde äta. Deras urval av dricka var dålig. Ljudvolyemen var hög och gästerna pratade högt om ämnen som fick dig att få upp maten på tallriken, fick knappt någon sås när man beställ. Dålig service, inte värt!

    0 0 2015-10-18 kl. 20:57
  • Betyg: 1Dagens: Lasagne med åtta lasagneplattor på höjden med knappt någon köttfärs emellan. Ingen bechamelsås, det låg nåt brunt kladd ovanpå, kanske lite tjock brunsås. Blivit besviken för många gånger, nu är det slutätet där

    1 0 2014-09-08 kl. 12:18
  • Betyg: 1Nya Edsbacka en nitlott.
    Vi åt dagens lunch. Maten var godkänd men inte mer.
    Vi tänkte dricka rött vin - ingen vinlista- - servitören kom in med en öppnad flaska .. hans val
    Dessert ´crème caramel´. Sura miner när jag tyckte den smakade vanlig vaniljpudding
    Vi ville ha kaffe efter maten. Kommentar ´ni vill väl ha vanligt bryggkaffe´ !!!!!.
    Jag mejlade med mina åsikter -inget svar - påminner efter 8 dagar. Ägaren ringer - ansåg inte att kritiken var befogad. Men tillstod att det var nog fel det där med vinet !!!!
    Så blir det inget besök på Edsbacka mer

    2 0 2014-04-09 kl. 09:38
  • Betyg: 1Det var en stor besvikelse att besöka Edsbacka nu när de bytt regi. Detta var Sveriges bästa restauranter tidigare. Nu lever de enbart på det gamla goda ryktet.

    Servicen var riktigt dålig. Det tog lång tid innan vi fick maten, inget bröd ställdes fram, ingen påfyllning av dryck automatiskt (och inte ens efter påpekande). Servitrisen höll inte ordning på vem som hade beställt vad.

    Maten var förutom att det var väldigt lite på tallriken, smaklös. Det kändes som något som någon okunnig snabbt lagt upp på tallriken.

    Sorgligt. Edsbacka är uselt. Bistron ska vara bättre har jag hört.

    1 0 2011-09-02 kl. 06:47

De som går hit besöker även:

   Edsbacka Krog
5 meter bort
   Edsbacka Bistro
79 meter bort
   Frantzénbakfickan
Stockholm
   Wijnjas Ost & Vi...
Stockholm
   Yasuragi Hasselu...
Saltsjö-boo