Välj kartsajt: restauranger

Åminne Camping

4.5 i "vägt snittbetyg" (3)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. En mil söder om Slite på nordöstra Gotland finns en naturlig oas - Åminne. Omgärdat av en gammal storskog, med Gothemsån slingrande genom området, ligger detta strandäng som sträcker sig ut mot långa generösa sandstränder. Här finns café, sommaröppen restaurang med fullständiga rättigheter och a la carte meny, kiosk, pool, sommaraffär samt några aktiviteter som minigolfbana, boulebana, tennisbord och lekplatser.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Gothem, 62430 Slite
Tel: 0498-34011
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Utsikten och området är det bästa här. Restaurangen imponerar inte! Enklaste a la carte: uppvärmda halvfabrikat. Alkoholfri dryck finns bara ljummen om det är varmt ute. Is har dem inte ens.
    Pizzan har ett alldeles för mycket ost och smakar just ingenting och ingen pizzasallad finns heller. Personalen har en trist attityd och ingen känsla för människor.. Ej heller för servicejobbet.

    0 0 2015-07-10 kl. 19:05
  • Betyg: 5Mycket mysigt ställe!
    Restaurangen erbjuder allt från Pizza, hamburgare, grillspett, glass och dryck till en riktigt fin A la carte! Fullständiga rättigheter. Härlig utsikt över strand och hav från restaurangen. Bra musikevent och mycket trevlig personal som har kunden i fokus!

    0 0 2013-05-28 kl. 08:13
  • Betyg: 2Afterbeach för familjer och grannar med musikuppträdande. En liten pool är ochså uppskattat. Här är lätt att slinka in efter badet på stranden och ta en öl eller något att äta. Men det är väl inte maten som står i första rummet.

    0 0 2011-11-01 kl. 21:20