Välj kartsajt: restauranger

Estrad Julbord

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Nu är det premiär för Krister Dahls julbord på Gothia Towers. Svenska kocklandslagets lagledare dukar upp ett julbord dignande av hemlagade delikatesser med allt från välsmakande sillinläggningar till frestande söta godsaker.

Adress: Mässans Gata 24, 40226 Göteborg
Tel: 317508805
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Extrem paltkoma efter julbordet! Sillutbudet var något fantasifattigt, och väl uppvägt av förnämligt med övrigt kallskuret. Bra även på varmrättsdelen, där brun- och rödkål stod ut som riktigt bra. Finfint efterrättsbord, något torftigt godisbord.

  Dom serverade äkta mumma... bra!

  Något anonym och STOR lokal, gav lite konferensrestaurangskänsla.

  Lokalen går i bokningen förvirrande nog i under namnet ´Restaurang Seasons´.

  0 0 2017-12-20 kl. 17:53
 • Betyg: 3Den kalla maten sill lax röror pate mm var utsökt men tyvärr faller betyget på varmrätterna. Köttbullarna är torra och hårda och inte mjuka och saftiga som jag vill ha dem. Även resten av varmrätterna är bara ok revbenen var hemska. Desserten är ok men inget speciellt.

  0 0 2013-12-15 kl. 10:58
 • Betyg: 3Viktigast på ett julbord är nog bra sill och med det hade man definitivt lyckats. Många sorter fanns det och framför allt fastnade jag för sherrysillen. Är man därmot typen som inte gillar sill bör man kanske tänka om och välja något annat för varmrättsdelen av julbordet kändes ganska fattig och trött, på övriga delar av julbordet var det ett ganska stort utbud. Otroligt nog verkar det vara evinnerligt svårt att göra bra köttbullar till julbord för bra sådana stöter man sällan på, i det här fallet var de bland de sämre, näst intill oätliga. Mycket trevligt efterrättsbord och godis dock.

  0 0 2011-12-29 kl. 15:00