Välj kartsajt: restauranger

Såstaholm Hotell och Restaurang

4.0 i "vägt snittbetyg" (1)

Kom bort från vardagen till teaterns värld på gamla Höstsol i Täby. Njut av mat från förstklassigt kök, viner och annan dryck från världens alla hörn samt professionell service. Sedan förra sekelskiftet har Såstaholm serverat middagar åt stjärnor och kungligheter. Fem matsalar med plats för mellan åtta och 100 personer samt Orangeriet, en paviljong med terrass mot sjön öppen sommartid med möjlighet att servera middag för upp till 45 personer. Vinkällaren är fylld med kvalitetsviner från hela världen och en kunniga personal står för varm och professionell service.

Adress: Såstaholm allé 12, 18770 Täby
Tel: 08-51019400
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Detta är platsen för en bortskämd helg, en kväll med spännande tema mat/dryck, en konferens, en söndagfrukost, en familjemiddag, ett bröllop, ett julbord, en eftermiddag med arbetsmöten - eller vad du vill.
    Här finns mat lagad med kärlek och dryck vald med omsorg. Här finns stilfulla och lite galna inredningar. Här finns möjligheter att släppa loss den kreativa och tokiga ådran. Här finns möjlighet till stora och små möten.
    Och framför allt finns det en personal som får dig att stortrivas.
    Temat är film och teater - överallt! Alla rum har namn kopplat till svensk film och teater. Gott om utrymme för att mötas. Entren med utsikt in mot baren. Pampig inredning i en av trapporna. Öppen spis vid entren. Huvudbyggnaden Den historiska baren. Utsikt över Vallentunasjön från Solsidan. Sjösala uppdukat för middag.

    0 0 2011-11-29 kl. 07:52

De som går hit besöker även:

   Vinbaren på ICA ...
Liljeholmen
   Brasseriett Lilj...
Stockholm
   Restaurang Nian
Stockholm
   Sushibar.se
Värmdö
   Wong Kee
Stockholm
   Sushibar.se
Gustavsberg