Välj kartsajt: restauranger

Kao´s

3.8 i "vägt snittbetyg" (4)

Ekologisk och vegetarisk restaurang med varierande meny och generösa öppettider.

Adress: Föreningsgatan 37, 21152 Malmö
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Varför måste alla vegetariska/ekologiska ställen vara så forcerat bohemiska? Blir trött på att det alltid är samma flum. Maten är vad man förväntar sig. Burgaren lite torr och tråkig men med goda såser, risotton god men lite för grötig.

  0 0 2016-07-24 kl. 16:09
 • Betyg: 4Trevlig atmosfär, inte för genomtänkt inredning men ändå mysigt. Vällagad buffé med bland annat bra utbud på veganska röror. Valde ändå en rätt från menyn, linsbiff med couscous o sås. Plus för stor och god sallad vid sidan om maten. Generösa portioner och mycket smak i maten. Många internationella influenser i kryddningen och på rätterna i stort som spiskummin och kanel. Även bra utbud av dryck, både med alkohol och utan. Många goda ekologiska öl. Ett trevligt ganska enkelt ställe, kanske inte revolutionerande mat men en prisvärd och mättande måltid som kändes näringsrik, vällagad och fräsch.Linsbiffar med couscous (och mumsiga röror från buffén)

  0 0 2015-10-17 kl. 13:19
 • Betyg: 5Stort utbud av helvegetariska och mustiga rätter baserade på svensk husmanskost (men där de även tar in internationella influenser). Har stor trevlig uteservering och en mysig inneservering med både vanliga bord och soffgrupp. Rekommenderar särskilt burgaren med rotfruktsstrips och en (eller flera) besök i den välfyllda kak-kylen. Stort plus också för spännande utbud av ekologiska ölsorter! Buffén som serveras dagtid är rejäl, men tyvärr brukar allt inte vara framme ännu när de öppnar utan den fylls på successivt under dagen.

  0 0 2013-08-20 kl. 06:37
 • Betyg: 4Supergod linsoppa till bra pris. Buffén som de hade kan man knappt kalla buffé. Linsoppa, några röror och lite sallad, det kallar jag inte buffé.

  0 0 2013-02-16 kl. 14:42

De som går hit besöker även:

   Vegegården
509 meter bort
   Pizzeria Algarve
2280 meter bort
   Noi´s
637 meter bort
   Välfärden Kök oc...
1602 meter bort
   La Finestra Ital...
Kristianstad
   Yukai
702 meter bort