Välj kartsajt: restauranger

Okra Modern Thai Restaurant

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Okra Modern Thai Restaurant tillagar thailändska maträtterna i en ny, inbjudande modern stil. Restaurangen ligger på S:t Larsgatan 3 i Linköping, precis över gatan från resecentrum, bredvid World Class.

Adress: S:t Larsgatan 3, 58224 Linköping
Tel: 013-103388
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Väldigt trevlig och mysig restaurang! En stor upplevelse som inte finns någonstans i linköping. Konceptet är modern thailändsk mat, härliga smaker och fantastiska presentationer. Mycket bra service även på lunchtid och maten då smakar också jättebra! Personalen är mycket trevliga! En av Linköpings bästa, rekommenderas!

    0 0 2012-06-28 kl. 16:40
  • Betyg: 2Har höga ambitioner som de dock ej når upp till. Lång väntan på mat och bättre presentation av mat än tillagning. Vänligt bemötande men med vissa brister. Kanske bättre vid lunch?

    0 0 2012-05-24 kl. 19:08
  • Betyg: 5Det märktes att personalen är hängivna det thailändska köket men samtidigt öppna för västerländska smakinfluenser. Vackert presenterade rätter och en mysig atmosfär att vistas i.

    Denna restaurang saknar motsvarigheter i Linköping. Rekommenderas varmt!
    Okra Modern Thai Restaurant

    1 0 2012-04-11 kl. 13:36