Välj kartsajt: restauranger

Kristdala Gästgiveri

3.2 i snittbetyg (7)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Gästgiveri och Pizzeria i Krisdala.

Detta ställe kan även recenseras på Pizzakartan.
Adress: Storgatan 38, 57091 Kristdala
Tel: 0491-70303
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Vänliga, charmiga ägare och dom gör en jätte god pizza som man inte hittar någon annanstans (just kebabköttet är inte min smak dock), själva botten liknar något surdegs-aktigt och smakar mkt gott. Dom är inte professionella när dom får hög press på sig. Men det blir aldrig otrevligt utan stressigt på ett familjärt och lite virrigt sätt. Alltså inte okej om man söker en proffs resturang som stort sällskap men i mitt tycke, bättre än mycket annat om man har lite överseende med sånt och ser det som en pizzera mer än gästgiveri.

    0 0 2016-05-28 kl. 13:04
  • Betyg: 2Detta är det enda stället i byn som man kan äta på. Det är trevliga men mycket oerfarna chilenare som har tagit över stället. Så fort det blir lite extra tryck på köket blir det kaos, maten tar slut etc. De har en chilensk meny, vilket var orsaken till att jag åkte dit. Den var sådär, såserna var goda men man får inte mycket för pengarna. En annan gång, när vi var där och den chilenska maten var slut bestälde jag lax, och fick en riktig baddare till bit, det var väldigt väl tilltaget. Tyvärr måste de skaffa sig mer erfarenhet, inte minst serveringspersonalen som knapt kunde svenska och glömde.

    1 0 2015-12-08 kl. 05:33

De som går hit besöker även:

   Ninos Pizzeria
Oskarshamn
   Asian House
Oskarshamn
   Lilla Krogen
Oskarshamn
   Åströms Sportsba...
Oskarshamn
   Steakhouse Oskar...
Oskarshamn
   PUB Kråkan
Oskarshamn