Välj kartsajt: restauranger

Xarcuteria

3.5 i "vägt snittbetyg" (1)

Xarcuteria är en familjär restaurang på Kungsholmen som specialiserad på charkuterier, tapas och drycker i toppklass. Här finns unika smaker från bland annat Italien och Spanien som serveras med noga utvalda viner. Har två fatölskranar med mikrobryggd öl och cirka 30 spännande mikrobrygder på flaska och burk. Utbudet varierar hela tiden. Xarcuteria är kort och gott Hantverkargatans charkuteribar, tapasbar och vinbar! Xarcuterias meny består av ett antal tapas som alltid finns och några rätter som byts ut veckovis och ibland dagligen. Fredagar mellan 17 och 19 dukas en gratis afterwork-buffé upp, precis som i Milano. Lördagar mellan 12 och 16 en brunchmeny med omotståndliga klassiker som Eggs Benedict och Parisare.

Adress: Hantverkargatan 40, 11221 Stockholm
Tel: 08-41049002
Tips! Testa den nya restaurang-appen WOLT, med hemkörning från bra restauranger i Stockholm. Klicka här och få 75 kr i rabatt på din första beställning »
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Har provat flera olika saker på menyn här. Hög standard/kvalité på det som serveras. Något små portioner i förhållande till pris men smakar det så kostar de.......Cappucinon är utsökt. I närområdet är det enligt mig bara Il café som serverar lika bra kaffe.

    0 0 2013-08-02 kl. 11:59

De som går hit besöker även:

   The King of Thai
58 meter bort
   Bageri Petite Fr...
221 meter bort
   Bergamott
139 meter bort
   Hilma Sofia
67 meter bort
   Terrenos Vinotek
256 meter bort
   La Dame Noire
195 meter bort