Välj kartsajt: restauranger

Nana Thai Food

3.2 i "vägt snittbetyg" (4)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Detta är en restaurang som ligger på Långholmsgatan 32 i Stockholm.

Adress: Långholmsgatan 32, 11733 Stockholm
Tel: 08-6680221
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Jag har nu testat Nana Thai vid tre olika tillfällen (alla kvällar) och konstaterar att maten faktiskt är dålig. Smaken och kvalitén går hand i hand. Det är dåligt med de riktiga smakerna, kycklingen känns inte genomstekt, biffen är full av fett och senor. Har man någongång varit i Thailand blir man besviken på det Nana kallar Thaimat. Dessutom är priserna för hämtmaten alldeles för höga.

    0 1 2010-03-08 kl. 10:05
  • Betyg: 4Nana huserar i en fastighet där ägaren inte tillåter alkoholhaltiga drycker till försäljning. Nana har alltså inte något vin- och sprittillstånd. Men de tillagar mycket bra thailändska rätter. Så vill man äta klart godkänd thailändsk mat och nöja sig med att dricka vatten till det är den enkla restaurangen klart rekommendabel. Snabb service, även om det kan vara lite trångt precis vid lunchtid.

    0 0 2010-01-28 kl. 14:43