Välj kartsajt: restauranger

Yard Restaurang, Bar och Lounge

3.5 i snittbetyg (7)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Restaurang med inriktning på vilt och närproducerat. Bar och lounge framåt kvällen med mysig innergård.

Adress: Landbygatan 4, 21134 Malmö
Tel: 040-6152494
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Vårt sällskap på 10 personer fick inte äta vare sig förrätt, huvudrätt eller efterrätt vid samma tillfälle. Maten kom in lite hur som helst och med flertalet felleveranser. Trots att lokalen var nästan tom när vi kom, tidigt en vardagskväll, så kändes inte bemötandet personligt eller välkomnande. Personalen bemödade sig knappt att ursäkta misstagen, skyllde pliktskyldigast på köket och någon form av kompensation i form av dessert, kaffe etc var det inte tal om.
    Maten var god, speciellt köttet, men det vägde inte upp övriga problemen. Synd på något som kunde varit mycket bra!

    1 0 2012-10-11 kl. 20:22
  • Betyg: 1Tycker att ni har gjort ett fruktansvärt första intryck eftersom ni inte levererar vad ni lovat. Alltså ingen stor fest för oss som skulle dit den 1 sep. En fest som det har planerats mycket inför av alla hundratals som skulle dit. Skäms på er! Ett andra intryck kommer ni inte få.

    3 2 2012-08-27 kl. 05:25
  • Betyg: 4Lätt en av de mysigaste lokalerna i stan. Lite barnsjukdomar då de verkade öppna förra veckan, men maten var fenomenalt god! Renfilén smälte fullkomligt i munnen. Vi satte oss på innergården efter maten och provade på några cocktails från drinkmenyn. En väldigt lugn och skön loungestämning i hela lokalen och innergården. Sist jag upplevde en sådan stämning var i södra frankrike.

    0 2 2012-07-07 kl. 22:12

De som går hit besöker även:

   Victors
40 meter bort
   Chili Bar och Re...
196 meter bort
   Thank God its Fr...
47 meter bort
   Bakfickan
1554 meter bort
   Pizzeria Modena
Limhamn
   Chandelier
437 meter bort