Välj kartsajt: restauranger

Branteviks Bykrog

3.5 i "vägt snittbetyg" (2)

Restaurangen skriver matsedeln efter säsong och använder lokala råvaror i största möjliga mån, kvalitén på råvaran är det som är primärt. Österlen är som ett stort skafferi som större delen av året förser med förstklassiga ingredienser. Detta kompletteras sedan med gåslever, tryffel, kalvbräss, kryddor och oljor med mera för att skapa nya kompositioner och upplevelser. Grunden är lika skånsk som fransk eller vice versa.

Adress: Mästergränd 2, 27238 Brantevik
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Vi år på branterögen som har öppet på sommaren istället för bykrogen. Vi var 7st som åt varav 2 barn. Fick bröd utan något till när vi fick bordet, sen kom ingen på 20 min så vi tog menyerna själva. Efter en stund kom en servitris som tog våra beställningar. När vi får in förrätterna saknas en fattades tillbehör till det bi beställt, krabban som beställdes var inte delad så hälften gick inte att äta och ostronen var inte skurna. Maten i övrigt smakade bra. När vi skulle beställa in efterrätt så fick vi beskedet att den var slut! Tyckte servisen var dålig och den verkade allmänt förvirrade.

    0 2 2013-08-07 kl. 21:10
  • Betyg: 4Ett trivsamt ställe mitt i Brantevik. Trevligt bemötande och en mycket god och ambitiös meny. De har även ett bra litet hotell i huset.

    2 3 2012-07-27 kl. 08:38

De som går hit besöker även:

   Börje Olssons Sk...
Simrishamn
   Torggrillen
Varberg
   Millennium-Källa...
Höllviken