Välj kartsajt: restauranger

Harrys

2.8 i "vägt snittbetyg" (2)

Varje Harrys är unik men alla erbjuder samma vänliga service, en bred prisvänlig meny och ett stort utbud av drycker och nöjen i en varm och gemytlig miljö. Något som också kännetecknar Harrys är vår strävan att ge våra gäster en exceptionell upplevelse och ge stort utrymme åt glädje och humor. Harrys vänder sig till gäster både i privata- och affärssammanhang. Målgruppen är köpstarka och festglada gäster i gruppen 25. En långsiktig stabil rörelse med hög lönsamhet åstadkoms genom ett populärt koncept i kombination med fördelaktiga inköpsavtal, kostnadseffektivitet och revenue management.

Adress: Stationsplan 2, 64145 Katrineholm
Tel: 0150-17170
Recensera denna restaurang...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna restaurang:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Tills igår var min värsta matupplevelse mikrovärmd mat i plasttråg på Danderyds sjukhus, den gick bara inte att äta trots att jag legat med dropp i fem dagar och var jättehungrig. Men det jag serverades igår på Harry's smällde högre på den skalan. Fullkomligt vidrigt och oätligt! Skolbespisning är top class i jämförelse. Vi var tvungna att gå förbi McDonken och köpa pommes frites på väg till bion för att stilla hungern. Så för guds skull, håll er till öl om ni går hit. Äta? Don't even think about it. SKÄMS PÅ ER HARRY'S!!!

    0 0 2014-10-17 kl. 14:08
  • Betyg: 3Okej käk, trevligt ställe med bra häng. Typiskt hamburger, ribs ställe. Inte det godaste i dom kategorierna jag ätit men jag kommer att gå dit igen! Uteterass på sommaren

    0 0 2012-07-29 kl. 15:45

De som går hit besöker även:

   Bistro Stortorget
189 meter bort
   Villa Sandhem
881 meter bort
   Hot N Mix
55 meter bort
   Pizzeria Norr
730 meter bort
   Restaurang Rhodos
715 meter bort
   Restaurang & Piz...
430 meter bort